Redactia.ro
Home » Monden » Simona Gherghe, despre mariajul cu Răzvan Săndulescu. Ce îl supără pe soțul prezentatoarei tv

Simona Gherghe, despre mariajul cu Răzvan Săndulescu. Ce îl supără pe soțul prezentatoarei tv

GALERIE FOTO (5) Simona Gherghe, despre mariajul cu Răzvan Săndulescu

Simona Gherghe, despre mariajul cu Răzvan Săndulescu. Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România, iar de-a lungul timpului a fost în atenția publicului, moderând diferite emisiuni. Simona Gherghe și-a construit o familie frumoasă împreună cu Răzvan Săndulescu. Recent, blondina a vorbit despre relația cu tatăl copiilor ei.

Simona Gherghe, despre mariajul cu Răzvan Săndulescu. Ce îl supără pe soțul prezentatoarei tv

Simona Gherghe, despre mariajul cu Răzvan Săndulescu. Se află în domeniul televiziunii de peste 20 de ani și a reușit întotdeauna să le câștige inimile românilor. Simona Gherghe are o viață împlinită, mai ales de când a devenit mamă de două ori. Chiar și așa, blondina a reușit să țină un echilibru între viața personală și locul de muncă. A prezentat știrile, după care a moderat emisiunea Acces Direct ani la rând. Fanii Simonei s-au întristat când au aflat că aceasta a decis să renunțe la reality show, dar în prezent moderează emisiunea Mireasa, de la Antena 1.

Blondina este căsătorită cu Răzvan Săndulescu de mulți ani, având împreună doi copii minunați. Recent, Simona a vorbit despre relația cu tatăl copiilor ei. Prezentatoarea tv a declarat că nu prea mai are timp să-și petreacă timpul cu soțul său, având în vedere că au doi copii. „Nu prea există. Copiii sunt cu noi permanent. Sunt încă mici, probabil că în timp o să fie mai uşor. Oricum, sunt fericită că am reuşit să plecăm trei zile la Paris, la sfârşitul lui august. Şi sunt şi mai fericită că Ana mi-a zis că s-a simţit bine cu bunicii şi că mai putem pleca în „delegaţie”, a declarat Simona Gherghe pentru Viva.ro.

De asemenea, vedeta a recunoscut că Răzvan este cel care se îngrijorează imediat de starea celor mici, agitându-se foarte tare când apare o problemă. „Este mai panicat ca mine. Îi tot spun să încerce să aibă mai multă încredere în ei că se descurcă. Şi da, îi răsfaţă şi el mult”.

Simona Gherghe a mărturisit că de multe certuri pornesc din cauza creșterii celor mici. Răzvan Sândulescu este de părere că Simona este o mamă prea relaxată, în timp ce vedetei i se pare că soțul ei este prea stresat. „De multe ori. De fapt, cred că de aici sunt mai toate motivele noastre de ceartă. Lui i se pare că sunt prea relaxată, mie – că el e prea stresat. Şi tot aşa”, a mai spus Simona. Răzvan și Simona s-au căsătorit pe 29 aprilie 2017, iar la vremea respectivă, blondina era însărcinată cu primul copil, Ana Georgia.

Simona, despre începuturile sale în televiziune

La 44 de ani, Simona Gherghe se poate declara o femeie împlinită. Vedeta de la Antena 1 s-a retras o vreme de pe sticlă, dar a revenit prezentând emisiunea Mireasa. Invitată într-o emisiune tv, Simona a vorbit despre
începuturile ei în televiziune. Vedeta și-a adus aminte momentul când a venit în București pentru prima dată. „Nu ştiam Bucureştiul, am luat un taxi, care ne-a făcut un tur al Bucureştiului. Îmi tremurau genunchii, îi vedeam pe oamenii ăia live. Am venit de la Iaşi cu un sacou cam mare pe mine, mi-a dat Sandra un sacou de-al ei. Seara, deja căutam cazare în Bucureşti, iar peste o săptămână prezentam primul jurnal. Nu ştiam pe nimeni”, a povestit vedeta Antenei 1.

Simona a mărturisit că motivul pentru care a decis să părăsească emisiunea Acces Direct a fost faptul că se confrunta zilnic cu cazuri dificile, iar acest lucru o afecta. Astfel, a decis să facă o schimbare pe plan profesional. „Când am preluat emisiunea, în 2010, eram după aproape 9 ani de știri. Acum, am simțit că am obosit. Nu e un format comod. Emoțional, m-a consumat foarte tare. Și am decis să mă retrag, ca să las loc pentru ceva mai bun în viața mea”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: