Redactia.ro
Home » Monden » Simona Gherghe, declarație de dragoste pentru soțul ei: ”Jumătatea mea”

Simona Gherghe, declarație de dragoste pentru soțul ei: ”Jumătatea mea”

Simona Gherghe a ținut să-i facă o declarație de dragoste, în acest weekend, soțului său, Răzvan Săndulescu. Prezentatoarea a postat și o imagine emoționantă cu partenerul de viață.

Simona Gherghe, declarație de dragoste pentru soțul ei: ”Jumătatea mea”

Soțul Simonei Gherghe, Răzvan Săndulescu, și-a sărbătorit ziua de naștere, în acest weekend, iar prezentatorea i-a urat ”La mulți ani!” într-un stil romantic. Simona Gherghe i-a reamintit că-l iubește și a postat și o imagine de la căsătoria lor.

„La multi ani, Răzvan, ♥ mea, jumatatea mea, tatal Anei și al lui Vlad! Te iubim!”, i-a transmis Simona Gherghe partenerului ei de viață, pe contul ei de Instagram, scrie Libertatea.

Simona Gherghe, mesaj de ziua de naștere a soțului ei. Imagine rară de la nunta celor doi

Cum decurge căsnicia Simonei Gherghe cu soțul său

Simona Gherghe si Răzvan Săndulescu au un mariaj solid, drept dovadă cei doi copii ai lor: Ana și Vlad. Totodată, fosta prezentatoare de la Acces Direct a recunoscut într-un interviu acordat la începutul anului că între ea și soț mai sunt și disensiuni. Cu toate acestea, ei își rezolvă problemele prin comunicare.

„Normal că mai sunt şi discutii. Dar discutăm, discutăm. Şi da, cedăm pe rând. Nu-mi amintesc de vreo supărare lungă. Nu suntem geloşi, comunicăm foarte bine. Dacă avem ceva de spus, ne spunem şi se rezolvă. Răzvan ştie foarte bine şi înțelege ce înseamnă expunerea asta pe care o presupune profesia mea. N-o să dau chiar tot din casă! Nu mă simt foarte confortabil să vorbesc despre lucruri atât de intime, de noi doi. Eu chiar cred că fiecare cuplu trebuie să aibă amintiri pe care să le păstreze doar ei doi. Şi e cu atât mai important când unul dintre parteneri are şi o viață publică, așa cum e cazul meu”, a spus Simona Gherghe.

Cine este soțul Simonei Gherghe

Răzvan Săndulescu este fost jurnalist, dar mai târziu a renunțat la această carieră în favoarea unei cariere în politică. A ajuns să fie consultant politic și să se ocupe de campanii electorale ale lui: Traian Băsescu sau chiar a actualului primar al Capitalei, Nicușor Dan. În privința colaborării cu Nicușor Dan, Răzvan Săndulescu a supărat-o pe Gabriela Firea, bună prietenă a soției lui. Iată ce a declarat Gabriela Firea despre această situație:

„Viața ne-a adus în această situație. Eu țin la Simona în continuare. Nu pot să șterg cu buretele anii petrecuți împreună în trustul Intact, nici faptul că am avut o afinitate una pentru cealaltă încă de la început, de la venirea Simonei de la Iași la București. Întotdeauna mi-a plăcut de ea și am sprijinit-o, vizibil și invizibil. Am avut și acele două proiecte muzicale, două CD-uri lansate împreună. Vă dați seama că am suferit atunci, eu eram în discuții cu Răzvan Săndulescu, soțul ei, pentru o colaborare în vederea campaniei electorale. Din motive care mie îmi scapă, a decis să lanseze campania de marketing politic pentru contracandidatul meu. Nu vreau să intru mai mult în amănunte. Poate că așa a fost să fie”, a spus fostul edil al Capitalei la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: