Redactia.ro
Home » TV » Simona Gherghe a trecut prin momente grele, după ce a ajuns de urgență cu fiul ei la spital: „A fost cumplit…”

Simona Gherghe a trecut prin momente grele, după ce a ajuns de urgență cu fiul ei la spital: „A fost cumplit…”

Simona Gherghe a trecut prin momente dificile, după ce a fost nevoită să meargă cu fiul ei de urgență la spital. Prezentatoarea TV le-a povestit internauților pe rețelele de socializare că fiul ei a avut probleme de sănătate. 

 „A fost cumplit…”

Pe contul personal de Instagram, Simona Gherghe le-a mărturisit internauților că s-a speriat foarte tare după ce fiul lor a avut grave probleme de sănătate. Prezentatoarea de televiziune a povestit că băiețelul ei, în timp ce se juca, a căzut pe parchet și și-a spart un dinte, moment în care vedeta s-a panicat. Prezentatoarea a crezut că situația copilului se va înrăutăți și că micuțul se va simți foarte rău.

”Vreau să vă povestesc ce am pățit pentru că m-am speriat foarte tare. În timp ce alerga cu Ana, Vlad a căzut cu fața de parchet și și-a spart un dințișor. A fost cumplit, pentru că m-am speriat foarte tare. E dințișorul lui de lapte, abia îl are de câteva luni. Și în noaptea aceea nici nu cred că am dormit o oră legată, că mă frământau o mulțime de gânduri. Mă gândeam să nu-l doară”, a spus Simona Gherghe.

Mai mult, vedetea de televiziune a decis să meargă cu cel mic la medic. Situația a fost rezolvată, dar va fi nevoită să meargă la control peste o lună de zile pentru a se asigura că cel mic este bine.

”Am fost cu el la medic și lucrurile stau bine. Trebuie doar să revenim peste o lună la control”, a spus Simona Gherghe, care a ținut să împărtășească acest episod și mămicilor de pe Instagram care o urmăresc.

 

Cum a fost cerută în căsătorie Simona Gherghe

Simona Gherghe și soul ei, Răzvan, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Deși sunt destul de discreți cu privire la relația lor, Simona a povestit, în cadrul unui interviu, cuma  fost cerută în căsătorie.

„S-a întâmplat de ziua mea, acasă. Cumva aşteptam momentul ăsta, dar nu mi-am imaginat că va fi chiar de ziua mea. Nu suntem geloşi, comunicăm foarte bine. Dacă avem ceva de spus, ne spunem şi se rezolvă. Răzvan ştie foarte bine şi înțelege ce înseamnă expunerea asta pe care o presupune profesia mea”, a declarat Simona Gherghe

Simona Gherghe este căsătorită, din anul 2017, cu Răzvan Săndulescu. Vedeta de televiziune este mama a doi copii, o fetiță care se numește Ana Georgia, și un băiețel, pe nume Vlad Ioan. În cadrul unei emisiuni de televiziune, prezentatoarea a vorbit despre o a treia sarcină.

,,Eu pe al treilea nu-l mai fac”, a declarat Simona Gherghe la emisiunea „Acces Direct”, în urmă cu câteva luni.

Soțul Simonei Gherghe a lucrat mai întâi ca jurnalist, fondator al Kensington Communications. Răzvan Săndulescu a fost și trainer de comunicare politică și consultant politic începând din anul 2000. Între anii 2000-2002, soțul Simonei Gherghe a fost consilierul președintelui PNL, Valeriu Stoica. Între 2002-2004 a coordonat departamentul de PR al PNL. Mai mult, Răzvan a fost și membru în staff-ul de campanie al lui Traian Băsescu, la alegerile prezidențiale din 2004. De numele acestuia este legată și campania lui Nicușor Dan pentru alegerile la Primăria Capitalei, care a fost finalizată cu succes.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: