Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea a avut mari probleme din cauza coronavirusului! Vedeta a ajuns la psiholog

Gabriela Cristea a avut mari probleme din cauza coronavirusului! Vedeta a ajuns la psiholog

GALERIE FOTO (2) Gabriela Cristea a avut mari probleme din cauza coronavirusului! Vedeta a ajuns la psiholog

Gabriela Cristea a avut mari probleme de sănătate după ce s-a vindecat cu noul coronavirus. Deși credea că a trecut peste cea mai grea perioadă, vedeta a avut nevoie de un psiholog. 

Gabriela Cristea a avut mari probleme din cauza coronavirusului! Vedeta a ajuns la psiholog

Luna trecută, Gabriela Cristea își anunța fanii că, din păcate, s-a infectat cu virusul din China. Astfel că la cârma emisiunii ”Mireasa – Capriciile iubirii”, pentru o perioadă, a ajuns Paula Chirilă. Însă acum, după ce ea și toată familia s-a recuperat, căci de la mic la mare au fost infectați, invitată în emisiunea lui Dan Capatos, de pe Antena Stars, prezentatoare a povestit cum a fost perioadă infectării, dar și cu ce probleme s-a confruntat după ce s-a vindecat.

Soția lui Tavi Clonda mărturisește că, vaccinată fiind, a trecut ușor prin boală, simptomele pe care le-a avut nefiind unele foarte dure, însă altceva i-a dat mari bătăi de cap. După ce a rămas fără gust și fără miros, diva spune că în miez de noapte s-a confruntat de multe ori cu atacurile de panică, gândindu-se mereu că nu cumva familia să fie în pericol și niciunul dintre ei să nu poată face nimic.

Mai mult decât atât, chiar și după ce a trecut prin boală, vedeta declară că problemele nu s-au terminat. Astfel că, prezentatoarea a fost nevoită chiar să apeleze și la un psiholog, căci o mică depresie i-a dat târcoale, iar mai mult decât atât, fiindu-i sistemul nervos vegetativ afectat, spune ea, oboseala este un simptom cu care se confruntă zilnic.

”Eu m-am vaccinat în mai și mă testam periodic. Nu a fost atât de rău în timpul bolii, am avut patru zile în care m-am simțit rău, ca la o gripă așa, nu am făcut febră, cel mai mult am avut 38, am rămas fără gust și fără miros. M-am simțit bine în sensul că nu am avut niște simptome de astea… După patru zile, oboseam și obosesc încă foarte des. Dar am început să am și niște atacuri de panică, înțeleg că acest virus îți afectează și sistemul nervos-vegetativ, am și vorbit cu psihologul emisiunii ”Mireasa” și mi-a zis că după o lună de la boală ai ca un soi de depresie, unii fac mai agresiv, mai puțin agresiv. Am avut și fobii în timpul bolii, când am rămas fără gust și fără miros, m-am trezit într-o noapte în panică și mă gândeam că dacă luăm foc în casă noi nu simțim, dacă e o scăpare de gaze noi nu simțim. Am verificat toată casa, nu era nimic, dar capul lucrează”, a spus Gabriela Cristea la ”Xtra Night Show”.

Gabriela Cristea a fost înlocuită de Paula Chirilă la emisiunea pe care o prezenta

Gabriela Cristea a intrat în izolare la domiciuliu, iar telespectatorii emisiunii ”Mireasa – Capriciile iubirii”, au avut parte de o surpriză. În locul Gabrielei a venit nimeni alta decât Paula Chirilă. Colega lui Dan Capatos, a prezentat joi emisiunea în locul Gabrielei. Actrița a recunoscut că a avut emoții mari, dar se bucură că le poate fi alături concurenților.

De asemenea, Paula a avut parte si de un mesaj din partea Gabrielei Cristea, pe care o va înlocui o perioadă scurtă de vreme. ”Eu o surpriză și pentru mine și pentru dumneavoastră. O să mă vedeți și la ”Xtra Night Show” și aici. Nu e ușor să iei din mers, fie chiar temporar, frâiele unui proiect deja început, mă încearcă niște emoții. Traversăm vremuri atipice, pe care nu le-am mai trăit și pe care sperăm să nu le mai trăim. Care ne lovesc când nu ne așteptăm și Gabriela traversează și ea o perioadă care sperăm să treacă ușor peste ea și peste familia ei și să o vedem în poziția ei de prezentator. A făcut COVID-19, ne pare rău, este o situație neprevăzută”, a spus Paula Chirilă la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: