Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea vrea să dea lovitura în afaceri! Cum își rotunjește veniturile anul acesta

Gabriela Cristea vrea să dea lovitura în afaceri! Cum își rotunjește veniturile anul acesta

gabriela cristea si tavi clonda

Gabriela Cristea, în vârstă de 48 de ani, nu are timp de odihnă. Încearcă să-și împartă timpul între activitățile profesionale și clipele petrecute cu familia și, de cele mai multe ori, reușește. Deși recent povestea că este foarte obosită și stresată din cauza programului infernal pe care îl are, iată că Gabriela a preegătit o surpriză fanilor.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au deschis propria afacere

Prezentatoarea Gabriela Cristea povestea, cu ceva vreme în urmă, faptul că se simte foarte obosită din pricina faptului că are mult de muncă și puțină vreme de odihnă. Iată că a sosit vremea ca Gabriela să împărtășească fanilor noutățile din viața sa și motivul pentru care a muncit zi și noapte.

Se pare că Tavi Clonda și Gabriela Cristea au decis să-și deschidă propriul studio de fotografie pe care cei doritori îl pot vizita pentru a avea parte de o experiență inedită. Gabriela este foarte mândră de afacerea sa, așadar a anunțat-o cu surle și trâmbițe pe paginile rețelelor personale de socializare.

„În sfârșit vă dezvălui la ceea ce lucram. Fac un studio foto cu niste cornere cu totul speciale.Aceasta este o jumătate pentru că nu este gata încă. Mai avem de pus cap la cap niște decoruriPregătim pentru Valentines Day, Dragobete, 1 martie și 8 martie, dar și pentru perioada Paștelui.Dacă vreți să vă faceți proze frumoase, cu decoruri extraordinar de frumoase, vă așteptăm la noi!”, a dezvăluit Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea a muncit din greu pentru a avea succes în televiziune

Gabriela Cristea a muncit mult pentru a se bucura de succesul de care are parte astăzi. Începuturile în televiziune nu au fost unele deloc ușoare, după cum ea însăși a povestit, cu sinceritatea caracteristică.

„Primele joburi în TV au fost un fel de part time. Prima dată am lucrat pentru filme de televiziune, lucru care mi-a placut la nebunie.După aceea, am prezentat Eurovisionul, adica proiecte pe termen scurt, pentru că nu mă angaja nimeni din prima la vremea respectivă. Prima data am fost angajata la Tele 7 ABC, unde am prezentat emisiunea matinala mai bine de un an. Acela a fost inceputul”, povestea Gabriela Cristea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: