Redactia.ro
Home » Știri » Gabriela Firea, chemată de urgență la sediul PSD. Mesajul tranșant transmis de edil

Gabriela Firea, chemată de urgență la sediul PSD. Mesajul tranșant transmis de edil

Gabriela Firea

Gabriela Firea a ajuns, în sfârșit, la sediul PSD, după două zile de la umilitorul eșec de la alegerile pentru Primăria Capitalei. Până să intre în clădire, aceasta a răspuns mai multor întrebări de la presă.

A precizat, între altele, că nu are ce să le reproșeze primarilor de sector propuși de PSD care nu au reușit să câștige alegerile. „Îl felicit pe Daniel Băluță, cel care a câștigat (…) Îmi pare rău că ceilați au pierdut, deși au muncit foarte mult. Și în cazul lor și în cazul meu, din păcate campania negativă din online și total mincinoasă (…) ne-a afectat foarte mult. (…) Eu am făcut campanie pozitivă în online”, a spus Gabriela Firea, marți dimineață, din curtea sediului central al Partidului Social Democrat.

Gabriela Firea: „Eu nu fug de răspundere, nu am de ce sa mă rușinez!”

Gabriela Firea îl acuză pe Nicuşor Dan, noul primar al Capitalei, că a defăimat-o inventând povestea cu caracatiţa de la Primărie. „Eu nu fug de răspundere, nu am fugit niciodată de răspundere și nu am de ce să mă rușinez. (…) Eu vreau să văd caracatiţa, când va ajunge domnul Dan şi va căuta caracatiţă, va chema caracatiţa la şedinţă. Nu există o caracatiţă. Acelea au fost minciuni de campanie”, a declarat edilul.

De ce a preferat să intre live pe Facebook

Apoi a explicat şi motivele pentru care nu a fost la sediul PSD la închiderea urnelor și de ce a preferat să intre live pe contul ei de Facebook.

„S-a luat decizia să urmăresc exit-poll-ul la Primărie sau la sediul din Băneasa. Așa s-a stabilit, din timpul săptămânii, de către conducere. Eu nu am de ce să mă rușinez, am obținut multe voturi. Eu vreau să văd caracatița. Au fost minciuni de campanie. Când soțul meu l-a sunat pe Orban, în noaptea alegerilor, când i-a reproșat că m-a demonizat, el i-a zis că au fost declarații politice. Dacă prin declarații politice poți de demonizezi și să demolezi un om, atunci această campanie este una murdară.”, a precizat Gabriela Firea.

A pierdut Primăria Capitalei

Candidatul independent Nicuşor Dan, susţinut de PNL şi USR PLUS, a obţinut 42,78% dintre voturi pentru funcţia de primar general al Capitalei, iar actualul edil, Gabriela Firea, candidatul PSD – 37,99%, potrivit datelor parţiale ale Biroului Electoral Central (BEC) centralizate până marţi la ora 9,00, după numărarea a 97,46% dintre voturi, conform Agerpres.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: