Redactia.ro
Home » Știri » Gabriela Firea, operată de urgență! Ce a pățit fostul edil al Capitalei

Gabriela Firea, operată de urgență! Ce a pățit fostul edil al Capitalei

Gabriela Firea, operată de urgență!

Gabriela Firea, operată de urgență! Fostul primar general al Capitalei a ajuns în urmă cu un an la spital pentru o intervenție chirurgicală la colon, iar vineri seara, Gabriela Firea s-a confruntat din nou cu probleme de sănătate. Fostul edil al Bucureștiului a fost operată de urgență. Ce s-a întâmplat?

Gabriela Firea, operată de urgență! Ce a pățit fostul edil al Capitalei

Gabriela Firea, operată de urgență! Gabriela Firea a trecut în 2020 printr-o perioadă grea, confruntându-se cu serioase probleme de sănătate, dar a pierdut și șefia Capitalei. Fostul edil al Capitalei a suferit două intervenții chirugicale la aparatul gastro-intenstinal, considerate de medicii de la spitalul Dr. Ioan Cantacuzino, destul de serioase. Se pare că primele semne ale bolii au apărut în 2018, Gabriela Firea fiind nevoită să se opereze de urgență doi ani mai târziu. Acum, fostul primar general al Bucureștiului s-a confruntat din nou cu probleme de sănătate. Gabriela Firea, operată de urgență!

Gabriela Firea și-a anunțat fanii de pe Facebook că a trecut prin momente grele în aceste zile, dar din fericire, medicii au reușit să o trateze, iar acum soția lui Florin Pandele se simte mai bine și se recuperează la clinica Sanador. De asemenea, politicianul a ținut să le mulțumească doctorilor care au îngrijit-o. „După o zi intensă, îmi adun toată energia pentru a le aduce mulţumiri speciale cadrelor medicale de la Spitalul Sanador, care m-au îngrijit în timpul intervenţiei chirurgicale de azi: Dl. Prof Dr. Nicolae Poiană, Dl. Dr. anestezist Bogdan Grigore, Dna. asistenta-şefă Mihaela Enciu şi tuturor celorlalte asistente.

Nu în ultimul rând, doamnei doctor Doris Andronescu, managerul Sanador, a cărei dăruire pentru profesie şi dragoste de oameni se simte atât în bună organizare, cât şi în sufletul pe care îl pun cadrele medicale pentru vindecarea pacienţilor. Acum totul e bine. Sunt spre vindecare„, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Mai mult, fostul edil le-a recomandat cetățenilor să aibă grijă de sănătatea lor, pentru că aceasta este cea mai importantă în timpul vieții. „Dragii mei, să aveţi grijă de sănătate, fie că sunteţi tineri sau seniori, doamne sau domni. În viteza vieţii, tindem să uităm esenţialul: fără sănătate nu putem fi nici alături de cei pe care îi iubim, nu putem munci şi nici nu ne putem bucura de natură, de călătorii, de lucurile simple care fac viaţa mai frumoasă! Să fiţi sănătoşi”, a fost mesajul Gabrielei Firea.

Gabriela Firea i-a lăudat pe medicii români

Intervențiile chirurgicale pe care le-a suferit anul trecut, au făcut-o pe Gabriela Firea să recunoască faptul că apropiații i-au recomandat să se opereze la clinicile din străinătate, având în vedere situația complicată în care se află sistemul sanitar din România. Fostul primar al Capitalei a ținut să le transmite susținătorilor ei că astfel de momente te trezesc la realitate. „În astfel de momente cpbori cu adevărat cu picioarele pe pământ. Pot să le confirm celor care m-au sfătuit insistent să mă operez în străinătate că aici, la București, am avut parte de cel mai bun tratament, fapt confirmat și de reputații specialiști din Londra care m-au consultat recent. Sunt convinsă că acesta nu este un caz singular și că personalul medical din România merită tot respectul și încrederea noastră”, a scris, pe Facebook, în vara, fostul edil al Bucureştiului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: