Redactia.ro
Home » Știri » Gabriela Firea a vorbit despre angajata care s-a automutilat în sediul PSD. ,,Are un tratament pe care îl urmează”

Gabriela Firea a vorbit despre angajata care s-a automutilat în sediul PSD. ,,Are un tratament pe care îl urmează”

Fostul edil Gabriela Firea a vorbit despre angajata PSD care s-a automutilat în sediul din Kiseleff. Actualul prim-vicepreședinte PSD a oferit detalii despre starea de sănătate a angajatei care s-a automutilat, luni seara, în sediul din Kiseleff. 

 

,,Are un tratament pe care îl urmează”

Starea angajatei care s-a automutilat, luni seara, în sediul PSD, este stabilă în acest moment. Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a dat detalii despre starea angajatei.

,,Colegii mei mi-au spus că situația e stabilă. Au luat legătura cu colega și familia acesteia și lucrurile sunt pe drumul cel bun. Are un tratament pe care îl urmează. Este regretabil ceea ce s-a întâmplat și ne pare foarte rău”, a spus Gabriela Firea, citată de Mediafax.

Gabriela Firea a precizat că nu o cunoaște pe persoana care a recurs la acest gest.

Femeia de 32 de ani, angajata PSD, care lucra la departamentul de Monitorizare, a produs și pagube materiale în sediu. Aceasta s-a rănit și la o mână, după ce a spart un geam.

Gestul angajatei a creat momente de panică colegilor. Femeia a ajuns la birou în pijamale și a spart un geam. Martorii au alertat autoritățile, care au intervenit rapid pentru a o prelua.

Femeia a prezentat un comportament violent la sediul PSD de pe Kiseleff. Mai mutl, după ce s-a rănit la mână, femeia a început să își atie părul și mâna. Momentele șocante nu s-au oprit aici. Femeia a început să facă scandal în sediul PSD, să țipe și să arunce cu obiectele pe care le găsea. La fața locului s-au prezentat câțiva agenți de poliție. Polițiștii au imobilizat-o pe femeia care a provocat panică. Angajata a fost predată ulterior medicilor pentru a-i oferi îngrijiri medicale. Pe de altă parte, angajata PSD va fi supusă unui control specializat, după ce i-a speriat prin comportament pe ceilalți colegi.

 

Reacția liderului PSD după incident

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a aflat imediat despre evenimentul care a avut loc la sediul din Kiseleff și a declarat că femeia ar fi în depresie după ce s-a despărțit de iubitul său. Liderul PSD a declarat că femeia nu mai avea internet acasă și a cerut să lucreze de la birou, acesta fiind și motivul vestimentației femeii.

”A avut o depresie. S-a despărțit de iubit. Era în telemuncă și a solicitat să vină la serviciu că nu mai are internet acasă. După o jumătate de oră a dat cu pumnul în geam. Au venit salvarea și poliția, normal că poliția a dat la presă. Îi căutăm părinții din Vrancea, sperăm să o punem pe picioare și să vină la muncă”, a declarat Marcel Ciolacu, astăzi.

Niciun lider nu se afla în sediu la momentul incidentului, iar colegii au declarat că fata intrase în depresie în urma despărțirii. Angajata PSD este în stare stabilă, fiind internată la Spitalul Floreasca.

Polițiștii au declarat că vor fi făcute cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Astăzi, în jurul orei 19:30 prin apel 112, Secția 2 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 32 de ani, se autogresează și provoacă distrugeri la o adresă din sectorul 1.La fața locului a sosit o patrula de polițisti din cadrul Secției 2 Poliție care a identificat-o pe femeie la scurt timp după ce aceasta și-ar fi provocat mai multe răni la nivelul membrelor inferioare și superioare.A fost solicitată o ambulanță pentru acordarea primului ajutor, iar ulterior femeia a fost transportată la cea mai apropiata unitate spitalicească pentru îngrijiri.
La acest moment polițiști ai Secției 2 fac verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, 
se arată în comunicatul poliției.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: