Redactia.ro
Home » Știri » Cine este angajata care s-a automutilat în sediul PSD? Motivul din spatele faptei sale

Cine este angajata care s-a automutilat în sediul PSD? Motivul din spatele faptei sale

Cine este angajata care s-a automutilat la sediul PSD_

O angajată a PSD a manifestat scene violente în interiorul partidului, creând momente de panică în rândul celorlalți angajați. Femeia a ajuns la birou în pijamale, după care a spart un geam. Speriați, martorii au alertat autoritățile, care au intervenit pentru a o prelua.

Cine este angajata care s-a automutilat la sediul PSD? Motivul din spatele faptei sale

Momente de groază au avut loc la sediul PSD de pe Kiseleff, din Capitală, unde o femeie a prezentat un comportament violent. Aceasta s-a prezentat la muncă în pijamale, după care a spart un geam. Speriați, ceilalți angajați au apelat autoritățile, care au intervenit să o preia pe femeie. Conform primelor informații, femeia are 32 de ani și este angajată în Departamentul de Monitorizare PSD. În cursul zilei de luni, acesta s-a prezentat la muncă într-un mod absolut șocant. După ce a venit în pijamale și a spart un geam, femeia a început să-și taie părul și mâna.

Momentele terifiante nu s-au oprit aici. Femeia a început să facă mare scandal în sediul PSD, să țipe și să arunce cu lucruri. După ce au sunat la poliție, la fața locului s-au prezentat câțiva agenți. Aceștia au imobilizat-o pe femeie dezbrăcată, aceasta fiind predată ulterior medicilor pentru a-i oferi îngrijiri medicale. Totodată, în urma acestui act de violență, anagajata PSD va fi supusă unui control specializat.

Ce a declarat liderul PSD

Liderul PSD Marcel Ciolacu a aflat imediat de acest eveniment și a declarat că femeia este în depresie după despărțirea de prietenul său. Conform acestuia, angajata de la PSD nu mai avea internet acasp și a solicitat să lucreze de la birou. ”A avut o depresie. S-a despărțit de iubit. Era în telemuncă și a solicitat să vină la serviciu că nu mai are internet acasă. După o jumătate de oră a dat cu pumnul în geam.

Au venit salvarea și poliția, normal că poliția a dat la presă. Îi căutăm părinții din Vrancea, sperăm să o punem pe picioare și să vină la muncă”, a declarat Marcel Ciolacu. În momentul scandalului, niciun lider nu se afla în sediu, iar colegii ei au declarat că fata a intrat în depresie după ce s-a despărțit de partenerul său. Pentru moment, angajata PSD este în stare stabilă, și se află la spitalul Floreasca.

Polițiștii au publicat un comunicat în care au explicat ce au găsit la fața locului. De asemenea, aceștia au declarat că vor face cercetpri pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.“Astăzi, în jurul orei 19:30 prin apel 112, Secția 2 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 32 de ani, se autogresează și provoacă distrugeri la o adresă din sectorul 1.

La fața locului a sosit o patrula de polițisti din cadrul Secției 2 Poliție care a identificat-o pe femeie la scurt timp după ce aceasta și-ar fi provocat mai multe răni la nivelul membrelor inferioare și superioare.A fost solicitată o ambulanță pentru acordarea primului ajutor, iar ulterior femeia a fost transportată la cea mai apropiata unitate spitalicească pentru îngrijiri.
La acest moment polițiști ai Secției 2 fac verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, au arata oamenii legii in comunicat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: