Redactia.ro
Home » Știri » Marcel Ciolacu la un sprit cu prietenii, sfidand restrictiile pandemiei. Cum a fost surprins…

Marcel Ciolacu la un sprit cu prietenii, sfidand restrictiile pandemiei. Cum a fost surprins…

Liderul PSD Marcel Ciolacu arata lumii ca este “om” sim ai face si greseli. Asa se face ca iesirea de sambata seara cu prietenii la un pahar de vin a fost sanctionata imediat de catre autoritati.

Regulile de protectie pe timp de pandemie ar trebui sa se aplice tuturor, nu doar oamenilor de rand. In aceste conditii, si Marcel Ciolacu, actualul lider PSD ar fi trebuit sa tina cont de masurile de protectie impotriva Covid-19, insa lucrurile stau tocmai invers. Politicianul a fost surprins la o sueta cu prietenii, intr-un restaurant din Buzau, fra a purta masca si fara a tine cont de distantarea fizica. Fotografia cu pricina a facut deja inconjurul Romaniei, iar reactiile la adresa lui ciolacu nu au intarziat sa apara. Politia a deschis deja o ancheta cu privire la evenimentul pentrecut in conditii necorforme. “În urma unor sesizări, cu privire la eventuale încălcări ale normelor sanitare în vigoare în incinta unei unități turistice din județul Buzău, un echipaj de poliție s-a deplasat la locația indicată, pentru a face verificări în sensul celor sesizate și pentru a lua măsurile legale în situația confirmării celor semnalate.  La momentul sosirii la adresă, polițiștii au constatat că în interiorul incintei se aflau 3 persoane și alte 3 erau în afara spațiului închis. 

S-a constatat că parte din personal nu respecta întocmai măsurile de protecție individuală.  Astfel, au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, conform Legii nr. 55/2020 privind privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, se arata in comunicatul oferit de politie.

Tot Ciolacu este cel care face scandal

Iritat de cele intamplate, Marcel Ciolacu a dat vina pe Ludovic Orban pentru ipostaza in care a fost vazut liderul PSD. „Orban şi ai săi folosesc Poliţia Română în scopuri politice. Este o ruşine! Asta arată cât de disperaţi sunt şi cât de jos au ajuns! Nu am văzut nicio conferinţă de presă a Poliţiei atunci când Orban şi miniştrii săi beau şi chefuiau la guvern în timp ce românii erau închişi în case. Nici când liderii PNL făceau paranghelii şi reuniuni politice cu sute de persoane”, a scris Ciolacu pe Facebook.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: