Redactia.ro
Home » Știri » Gabriela Firea reacționează după declarațiile controversate făcute de George Buhnici: ”Sunt revoltată”

Gabriela Firea reacționează după declarațiile controversate făcute de George Buhnici: ”Sunt revoltată”

GALERIE FOTO (2)

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a reacționat în scandalul ”vergeturilor” pornit după declarațiile controversate făcute de George Buhnici. Vloggerul și-a comparat soția cu o ”minoră” și a criticat dur siluetele femeilor aflate pe litoralul românesc. Iată ce a avut de spus Gabriela Firea!

Cum a reacționat Gabriela Firea

Gabriela Firea a postat un mesaj dur pe Facebook, după declarațiile controversate făcute de George Buhnici. Vloggerul și-a comparat soția cu ”o minoră” și a criticat siluetele femeilor de pe litoralul românesc. Din cauza declarațiilor acestuia a început un întreg scandal în mediul online, unde George Buhnici este foarte criticat pentru vorbele pe care le-a spus pe micile ecrane.

”Condamn cu fermitate declarațiile care aduc atingere drepturilor și integrității femeilor! Femeile sunt egale cu bărbații! Este de neiertat orice declarație care le tratează pe femei ca pe niște obiecte sau care îndeamnă bărbații să considere că femeile sunt bune doar la cratiță. Desigur, nu este deloc rău să te pricepi, ca femeie, la cratiță, în condițiile în care din ce în ce mai mulți bărbați se laudă cu talentele lor de master chef. Ceea ce, din nou, este foarte bine.

Am citit cu îngrijorare toate comentariile din spațiul public apărute în urma declarațiilor unei persoane publice. Afirmațiile făcute la un post național de televiziune sunt extrem de jignitoare la adresa femeilor. Este impardonabil să aduci în discuție cuvinte care pot fi interpretate ușor că îndeamnă la pedofilie, misoginism și chiar instigă la violență împotriva femeilor. Toate acestea, când este vorba despre o persoană publică, urmărită de mulți fani, care are astfel puterea de a influența alți oameni”, este o parte din mesajul postat de fostul primar al Capitalei.

Gabriela Firea: ”Sunt revoltată”

Ministrul Familiei susține că este revoltată, după ce a auzit declarațiile făcute de George Buhnici. Gabriela Firea este de părere că este dreptul femeilor să decidă pentru viața și pentru corpul lor.

”E dreptul femeilor să decidă pentru viața și corpul lor! Ca și în cazul bărbaților, sunt cele care trebuie să aibă grijă de sănătatea și aspectul lor, în funcție de decizia personală. Există, însă, și persoane care se confruntă cu probleme de sănătate, dar toată lumea are dreptul să se simtă bine în pielea lui. Extrem de gravă este declarația care duce spre pedofilie și care consideră foarte normal ca bărbații să se uite la copile minore. O astfel de exprimare poate fi un model pentru bărbații care ascultă o persoană publică! Anul trecut, 166 de fete care nu au împlinit vârsta majoratului au fost violate.

Femeile luptă pentru egalitate din totdeauna. Știm cu toții în ce societate trăim și cât de grea este încă lupta femeilor pentru a demonstra că sunt bune și în funcții publice, politice, să facă joburile ocupate tradițional de bărbați și tot așa. Un „influencer” nu poate ieși public să spună lucruri care afectează femeile și care îngreunează munca pentru apărarea drepturilor acestora.

Subliniez încă o dată: nu accept astfel de declarații care sunt, de altfel, imposibil de justificat! Sunt revoltată că un om cu experiență în media a putut face o asemenea greșeală, sper să fie o greșeală, ceea nu scuză deloc afirmațiile făcute”, este mesajul transmis de Gabriela Firea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: