Redactia.ro
Home » Știri » Gabriela Firea, revoltată de poluarea din Capitală: ”Se respiră otravă”

Gabriela Firea, revoltată de poluarea din Capitală: ”Se respiră otravă”

Gabriela Firea trage un semnal de alarmă cu privire la poluarea din Bucureşti. Fostul primar general spune că niciodată nu a fost atât de mare poluarea cum a fost vineri dimineață. Senatoarea PSD îi trage la răspundere pe primarul Capitalei, Nicușor Dan și Ministrul Mediului.

Gabriela Firea, revoltată de poluarea din Capitală: ”Se respiră otravă”

Gabriela Firea spune că se respiră otravă în Capitală. Gradul de poluare de vineri dimineață a fost unul foarte mare, drept urmare, senatoarea cere explicații ministrului Mediului și primarului general, Nicușor Dan. Totodată, persoanele cu afecțiuni respiratorii au fost avertizaţi prin aplicaţie, că ar putea avea probleme de sănătate din cauza poluării, informează Antena 3.

”În această dimineață, Capitala a fost roșie! Majoritatea senzorilor care monitorizează calitatea aerului, atât la stațiile statului cât și la cele private, au înregistrat valori extrem de ridicate.Se respiră otravă! Parcă niciodată nu a fost așa! Nici măcar anul trecut, când poluarea era un principal atac la adresa mea și a echipei mele.Domnule Primar General, dragă PUZișor, poluarea a fost doar temă de campanie electorală sau aveți de gând să că ocupați, concret, să nu mai respirăm otravă? Domnule ministru al Mediului, ați cerut ridicarea filtrelor de la aparatele de măsurare pentru a vedea ce particule sunt în aer și astfel să aflați cine ne poluează?

De o lună, ați anunțat echipe mixte de control. Ați luat polițiștii locali de la treburile lor și i-ați pus să facă treabă inspectorii de la Mediu. Sunt echipele pe teren? Ce se întâmplă? S-a ars iarăși păcură la CET-uri? Sunt probleme la cele trei mari gropi de gunoi, Chiajna, Vidra și Glina? A fost un accident la vreunul dintre operatorii economici din București și Ilfov, cu instalații autorizate de ardere a deșeurilor?”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Gabriela Firea: ”Fix acum un an s-a întâmplat la fel!”

Gabriela Firea îl numește pe Nicușor Dan ”Primarul PUZișor” și-l acuză ca fiind iresponsabil de problemele din Capitală.

”Nici acum nu știm cine a fost de vină atunci, în ciuda scrisorilor trimise către Consiliul Suprem de Apărare a Țării și Parlamentului României. Cine trebuia să se ocupe avea alte preocupări. Să nu uităm, totuși, că fostul ministru al Mediului, Costel Alexe, negocia șpagă în fier și se certa cu mine, îl loc să caute poluatorii.

Însă, în timp ce bucureștenii respiră otrăvuri, Primarul PUZișor are alte preocupări. Astăzi, a convocat ședință de îndată la Consiliul General al Municipiului București pentru a prelungi contractul cu un lanț de restaurante fast-food. În cinci luni de mandat, a încercat de vreo patru ori să treacă acest proiect și nu i-a ieșit! Urgenta mare! Peste sanatate, poluare, santiere…

#MinciunileDeCampanie
#LaPuterePrinMinciunaSiFurt”,  a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: