Redactia.ro
Home » Știri » Gabriela Firea a dat cărțile pe față! Ce salariu a avut ca primar al Bucureștiului

Gabriela Firea a dat cărțile pe față! Ce salariu a avut ca primar al Bucureștiului

Gabriela Firea continuă să apară în atenția publicului chiar dacă nu mai deține funțcia de Primar General al Capitalei. Recent, aceasta a făcut dezvăluiri uluitoare! Ce salariu a avut ca primar al Bucureștiului?

Ce salariu a avut Gabriela Firea ca primar al Bucureștiului

Gabriela Firea a fost și este o personalitate foarte controversată pe scena politică. În cei patru ani de mandat la Primăria Capitalei a fost criticată și provocată la scandal de o mulțime de ori. Acum, de când a predat ștafeta lui Nicușor Dan, actualul primar al Bucureștiului, fosta jurnalistă apare la emisiunile televizate unde face dezvpluiri uluitoare și critică actuala guvernare.

Ce salariu a avut Gabriela Firea ca primar al Bucureștiului! Chiar dacă a pierdut funcția iubită atât de mult, Gabriela Firea continuă să fie foarte activă în politică, făcând încă parte din Partidul Social Democrat. Aceasta nu ratează nicio ocazie de a-şi spune părerile despre actuala guvernare, despre guvernul lui Florin Cîţu sau despre preşedintele Klaus Iohannis. Este în continuare invitată în emisiuni de televiziune unde dezbate diverse subiecte politice.

Recent, Gabriela Firea a fost în platoul Antena 3, invitată la emisiunea lui Răzvan Dumitrescu, de la ora 20.00. Fostul primar a discutat situaţia medicală din România, l-a criticat pe Vlad Voiculescu, Ministrul Sănătăţii, iar, la un moment dat, a venit vorba despre Dacian Cioloş și despre veniturile lui. Gabriela Firea a spus că acesta câştiga pe lună şi 30.000 de euro. Atunci ea a luat atitudine şi a spus în direct, pe post, ce salariu primea lunar ca Primar General al Bucureştiului.

„13.000 de lei pe lună. Atenţie, de lei, nu de euro. Atât am avut!”, a declarat Gabriela Firea la Antena 3, scrie okmagazine.ro.

Ce avere are Gabriela Firea

Pe lângă salariul pe care l-a dezvăluit în direct la Antena 3, Gabriela Firea se poate mândri cu o avere frumoasă. Ea și soțul ei, Florentin Pandele, au patru terenuri, toate în judeţul Ilfov. Dintre acestea, cel mai mare este o moştenire din 1991 care însumează 60.000 de metri pătraţi, potrivit declaraţiei de avere. Se pare că cei doi au avut şi un teren în Voluntari, dar l-au vândut pentru suma de 41.000 de euro.

Ce salariu a avut Gabriela Firea ca primar al Bucureștiului! Pe lângă acele terenuri, aceştia mai deţin şi o casă de 240 de mp în Ilfov şi un autoturism marca Mercedes Benz. Potrivit declarației sale de avere, primarul Gabriela Firea are bijuterii din platină, aur alb şi galben, ceasuri vechi, inele, lănţişoare, brăţări, cercei în valoare totală de 130.000 de euro.

Totodată, edilul mai are în posesie tablouri şi alte obiecte de artă în valoare de 110.000 de euro. Toate aceste bunuri materiale valoroase sunt acompaniate de salariul ei, dar și de salariul soțului ei, care deține funcția de primar al orașului Voluntari.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: