Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Gabriela Firea și Dana Budeanu au purtat aceeași rochie. Cum au reacționat fanii

FOTO Gabriela Firea și Dana Budeanu au purtat aceeași rochie. Cum au reacționat fanii

GALERIE FOTO (4)

Gabriela Firea și Dana Budeanu au purtat aceeași rochie. Este bine știut faptul că Dana Budeanu și Gabriela Firea sunt prietene bune, încât uneori ajung să se îmbrace la fel. S-a întâmplat, duminică, în cadrul unui eveniment, unde fostul edil al Capitalei a purtat o rochie identică cu cea a Danei Budeanu, dintr-un vlog. Mulți dintre oamenii de pe rețelele de socializare au observat acest lucru și au atras atenția.

Gabriela Firea și Dana Budeanu au purtat aceeași rochie

Gabriela Firea și Dana Budeanu au purtat aceeași rochie. S-a întâmplat, duminică, la un botez, unde Gabriela Firea, împreună cu soțul ei, au fost nașii a doi bebeluși. Doar că, odată ce fostul edil general a publicat câteva fotografii de la eveniment, pe rețelele de socializare, fanii au observat că a avut aceeași rochie, cu a Danei Budeanu, dintr-un vlog , transmite Viva.ro

Mai exact, este vorba despre o rochie din catifea, cu aplicații strălucitoare în zona umerilor. La fotografiile postate, Gabriela Firea a scris:

„Nimic nu este permanent în această lume nebună. Nici măcar necazurile noastre – Charlie Chaplin. Asa ca, sa ne bucuram de fiecare clipa! Dănuța, multumesc! #dress #velvet #sparkles”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Reacția fanilor și a Danei Budeanu

Părerile acestora au fost împărțite. În timp ce unii au apreciat-o pe Gabriela Firea pentru felul cum îi venea rochia, alții i-au bătut obrazul că s-a îmbrăcat la fel ca Dana Budeanu. Totodată, unii cred că a primit-o cadou de la creatoarea de modă sau că există posibilitatea ca fostul primar general să-i fi cerut rochia Danei Budeanu, deoarece i-a plăcut foarte mult. La rândul său, Dana Budeanu i-a distribuit postarea prietenei sale și a scris: „Te pupă, Dănuța!”.

Gabriela Firea, prietenă bună cu Dana Budeanu

Gabriela Firea și Dana Budeanu se înțeleg foarte bine una cu cealaltă. La un moment dat, Gabriela Firea a acceptat invitația creatoarei de modă, de a apărea într-unul dintre vlogurile sale.

„Te sustin și te-am susținut din secunda în care mi-am dat seama că, de fapt, ești singură împotriva tuturor. Noi am avut extrem de multe disensiuni în această campanie. Nu am fost de acord pe foarte multe abordări, eu am fost foarte independentă.

Am făcut extrem de puține compromisuri, în sensul că am cedat la doar două rugăminți de-ale tale. De aceea, multe zile nu am vorbit, am fost pedepsită. Pentru că tu ai vrut o campanie pentru oameni, iar eu am vrut o campanie pentru adevăr”, a spus Dana Budeanu, la începutul interviului cu Gabriela Firea.

Cum au devenit cele două bune prietene

Dana Budeanu și Gabriela Firea au devenit bune prietene după ce creatoarea de modă a decis să o susțină în momentul când a observat că aceasta a început să i se opună lui Liviu Dragnea, pe vremea când acesta era lider PSD.

„Unul dintre momentele in care am hotărât, real, să te susțin a fost acela în care te-ai opus, real, lui Liviu Dragnea. eu sunt corectă, spun. Pentru mine a fost un moment în care mi-am dat seama că ea a fost lăsata singură cuc de…cine nu trebuia să o las singură cuc. Eu nu sunt nimeni, sunt un cetățean care are o voce mai mare decât a altor cetățeni și atât”, i-a spus Dana Budeanu Gabrielei Firea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: