Redactia.ro
Home » Monden » Dana Budeanu, atac dur la adresa Loredanei Groza! ”Asta e, poți să nu mai vorbești cu mine acum”

Dana Budeanu, atac dur la adresa Loredanei Groza! ”Asta e, poți să nu mai vorbești cu mine acum”

Dana Budeanu, atac dur la adresa Loredanei Groza! ”Asta e, poți să nu mai vorbești cu mine acum”

Dana Budeanu le critică iar pe vedetele din showbiz-ul autohton! De data aceasta a atacat-o dur pe Loredana Groza, spre surprinderea fanilor. 

Dana Budeanu, atac dur la adresa Loredanei Groza

Dana Budeanu este cunoscută pentru faptul că ”le rupe pe genunchi” pe toate vedetele din România, și nimeni nu scapă de atacurile ei, nici dacă este prietenă cu aceasta. În ultimul ei videoclip postat pe canalul de Youtube, creatoarea de modă a comentat divele care au mers în vacanță în străinătate, însă cel mai șocant atac a fost cel adus Loredanei Groza.

Chiar dacă Dana Budeanu și Loredana Groza sunt prietene vechi, acest lucru nu a împiedicat-o pe brunetă să o critice dur pe artistă. Aceasta i-a reproșat faptul că de cele mai multe ori, în pozele pe care le postează pe rețelele de socializare lasă mai mult decâtre trebuie să se vadă și mai mult, aceasta s-a enervat să diva folosește des filtre și își editează pozele, deși nu ar avea nevoie de astfel de trucuri, scrie wowbiz.ro.

”Așadar, toate vedetele s-au pozat cu bucile. Bucă îndoită, buci de jos în sus, buci pe dreapta, buci modificate cu filtre de corp, toate pozele sunt modificate. În general, pentru publicul larg v-ați arătat bucile. Vreau să știu pentru ce Loredana are ea nevoie… Bă, Loredana, tu i-ai văzut vreodată bucile lui Adele? O să zică lumea că te compar cu Adele. Da, te compar. Sunt vedete pe lumea asta care n-au nevoie să ne arate bucile, țâțele, savarinele, mameloanele, care n-au nevoie de filtre de monștri pe față. Există niște vedete. Cum ești și tu. Ce este în neregulă cu tine? Tu ești Loredana.

Păi, ce faci tu, ești cam șefă pe aici prin țară. Nu există show ca al tău. După părerea mea, voce … Andra are o voce fantastică, tu ai o voce care se adaptează la multe stiluri, ești show woman, ai personalitate bună. Nu ai nevoie să arăți bucile, țâțele, dar n-ai voie să îți pozezi părțile intime și să le pui pe Instagram. Tu ai nevoie să nu. Cine îți încurajează această activitate este un … Dă reset la cont. Sunt atâtea care fac asta. Asta vând. Imaginea corpului lor. Bianca asta face, asta e job-ul ei. Tu n-ai nevoie nici să ai bot, nici țâțele pe afară. Nu vinzi asta. Asta e, poți să nu mai vorbești cu mine acum”,  a mai adăugat criticul vestimentar.

Dana Budeanu le face praf pe vedetele care au mers în Maldive

Mai mult, Dana Budeanu nu s-a putut abține și le-a comentat și pe celelalte vedete care au mers în Maldive sau Dubai în vacanță. Luxul și opulența cu care se laudă vedetele pe rețelele de socializare, spune Dana Budeanu, nu sunt decât sejururi all inclusive pe bani puțini.

Unele dintre cele mai cunoscute personalități din lumea mondenă cum ar fi Bianca Drăgușanu și Cristina Ich au plecat în vacanță în Maldive sau prin Dubai, în resorturi de cinci stele, de unde și-au făcut urmăritorii să fie de-a dreptul invidioși.

”Bă, toate pozele cu vedetele plecate pe la cald, prin insule, sunt cu buci. Vreau să întreb și eu direct. Înțeleg, Bianca Drăgușanu să-și pozeze bucile, capră, cum vreți voi. Ea e păpușă, am mai zis-o. Apropo, resortul ăla. Ce? Ăla e resort? Nu mai vreau intru eu în amănunte cu restul despre Maldive, unde mergeți voi, restul, la all inclusive. E 3.000 de euro, atât. Unde vă pozați. Nu există Maldive de săraci. Mergeți la One and only și dați 40 de mii pe casuță”, a spus Dana Budeanu pe platforma Youtube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: