Redactia.ro
Home » Știri » Gabriela Firea a fost operată. Ce intervenție chirurgicală a suferit

Gabriela Firea a fost operată. Ce intervenție chirurgicală a suferit

Gabriela Firea a fost operată! Fostul edil al Capitalei a făcut anunțul pe rețelele de socializare și a mulțumit medicilor care au ajutat-o să treacă cu bine peste intervenția chirurgicală. 

Gabriela Firea a fost operată

Gabriela Firea a fost operată. Fostul primar general a trecut, în urmă cu câteva zile, printr-o nouă intervenție chirurgicală. Anunțul a fost făcut chiar de aceasta, pe rețelele de socializare, mulțumind medicilor care i-au fost alături să treacă cu bine acest pas, dar fară să precizeze și operația pe care a suferit-o, informează okmagazine.ro.

”Dupa o zi intensa, imi adun toata energia pentru a le aduce multumiri speciale cadrelor medicale de la Spitalul Sanador, care m-au ingrijit in timpul interventiei chirurgicale de azi : Dl. Prof Dr. Nicolae Poiana, Dl. Dr. anestezist Bogdan Grigore, Dna. asistenta-sefa Mihaela Enciu si tuturor celorlalte asistente.

Nu in ultimul rand, doamnei doctor Doris Andronescu, managerul Sanador, a carei daruire pentru profesie si dragoste de oameni se simte atat in buna organizare, cat si in sufletul pe care il pun cadrele medicale pentru vindecarea pacientilor”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Gabriela Firea: ”În viteza vietii, tindem sa uitam esentialul”

Totodată, fostul primar la Capitalei a precizat că acum se află într-o stare bună și i-a îndemnat pe oameni să aibă grijă de starea lor de sănătate.

„Acum totul e bine, sunt spre vindecare. Dragii mei, sa aveti grija de sanatate, fie ca sunteti tineri sau seniori, doamne sau domni. În viteza vietii, tindem sa uitam esentialul : fara sanatate nu putem fi nici alaturi de cei pe care îi iubim, nu putem munci si nici nu ne putem bucura de natura, de calatorii, de lucurile simple care fac viata mai frumoasa! Sa fiti sanatosi!”, a mai scris Gabriela Firea pe pagina personală de Facebook.

Reamintim faptul că Gabriela Firea a mai trecut, până în prezent, prin trei operații la colon. Ultima, în vara lui 2019.

”La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfintilor Apostoli Petru si Pavel, inclusiv baietelului nostru Petru David! Am trecut cu bine de ultima interventie chirurgicala pentru remedierea unei afecțiuni a colonului! Totul a decurs fara niciun fel de complicatii, iar acum sunt supravegheata post-operatoriu (…) Dragi prieteni, am traversat o perioadă foarte grea, în care problemele – deloc ușoare – de sănătate s-au suprapus peste cele din activitatea curentă de la Primărie, și acestea, deloc puține. Dupa ce am trecut, iata, cu ajutorul lui Dumnezeu, de situatii considerate de medici ca fiind extrem de dificile, pot spune cu mana pe inima ca in astfel de momente cobori cu adevarat cu picioarele pe pamant. Te opresti din alergat, problemele care pareau de nerezolvat dispar si realizezi dintr-odata, extrem de clar, cat de importanta este sanatatea, atat de putin luata in seama atunci cand te simti bine, dar si cat de importanti sunt oamenii de langa tine (…)”, anunța Gabriela Firea pe facebook.

Gabriela Firea, în doliu

În luna noiembrie, Gabriela Firea anunța că i-a murit bunicul din partea mamei. Cuprinsă de tristețe, aceasta a postat un mesaj de condoleanțe pe rețelele de socializare.

,,Prima duminicā fārā bunicul Gheorghe, tatāl mamei noastre😔 A luptat in razboi, s-a intors ranit, a crescut copii si nepoti, a iubit lumea si viata…avea o caligrafie impecabila, canta la mai multe instrumente, era sufletul petrecerilor. A plecat spre o lume mai linistita, la 97 de ani. Cu o zi inainte, a cantat…. drum lin spre locul fara durere si suspin, bunicule🙏, a fost mesajul fostului primar general.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: