Redactia.ro
Home » Știri » Gabriela Firea, schimbare de look după ce a pierdut fotoliul de primar. Vezi cum arată

Gabriela Firea, schimbare de look după ce a pierdut fotoliul de primar. Vezi cum arată

GALERIE FOTO (4)

Gabriela Firea a revenit cu un nou look după ce a pierdut fotoliul de primar al Capitalei, în fața lui Nicușor Dan. Fostul edil a apărut, luni, în fața jurnaliștilor, la sediul PSD, tunsă scurt, cu părul până proape de bărbie.

Firea, un nou look

Gabriela Firea a surprins, luni, când a apărut cu declarații în fața jurnaliștilor. Fostul edil și-a făcut o schimbare de look. Dacă timp de 4 ani ne-a surprins cu o coafură tipică rolului său de primar, acum Firea s-a tuns puțin mai scurt, părul venindu-i până aproape de bărbie.

 

Gabriela Firea, nu a mai fost tunsă de mult timp

Primarul General al Capitalei din 2016 până în 2020, Gabriela Firea, nu a mai fost tunsă atât de scurt de mai mulți ani.

 Gabriela Firea a pierdut fotoliul de primar al Capitalei, în fața lui Nicușor Dan, la alegerile locale din acest an. Cu toate acestea, ea susţine că alegerile din Bucureşti au fost fraudate, fiind găsite “foarte multe nereguli”.

Astfel, ea a cerut public renumărarea voturilor, afirmând că este dispusă să ajungă și în instanță dacă cererea sa nu va fi acceptată de Biroul Electoral Central.

”Trebuie. Dacă vrem să nu ne fie rușine de cetățeni. Dacă vrem să apărem în fața cetățenilor ca niște persone oneste, care respectăm legea, trebuie făcute tote demersurile. Dacă vom reuși cu renumărarea, dacă reușim în instanță … Pentru că e, totuși, votul cetățenilor, e constituțional și nu este normal să planeze suspiciuni atât de mari. Și, repet, dacă este fraudă, așa cum noi credem, măcar să o scoatem la lumină. Dacă nu este, să spunem că au fost niște erori umane și cre oricum nu schimbau ierarhia. Eu oricum aam acceptat votul, știți bine, mi-am strâns lucrurile din birou, mi-am luat la revedere de la toți colaboratorii.” – a declarat Firea în fața sediului PSD București.

E susține că Guvernul, ca organizator al alegerilor locale, poate decide renumărarea voturilor la Bucureşti, chiar dacă a expirat termenul legal pentru depunerea unei astfel de solicitări.

“Dacă acest Guvern PNL, care a organizat alegerile, doreşte să planeze o suspiciune asupra faptului că în Bucureşti s-au fraudat alegerile, atunci să nu găsescă o soluţie de bună voie. Chiar dacă nu mai suntem în termen, este voinţa organizatorului, deci Guvernul României să decidă şi să anunţe numărarea voturilor în Bucureşti, în toate cele şase sectoare. Este voinţa organizatorului. Noi nu am depus contestaţia pentru că, şi aici a fost o dificultate, foarte târziu au fost încărcate toate aceste procese-verbale şi destul de greu ne-au parvenit. (…) Guvernul poate să vină să spună, prin premier sau prin ministrul de Interne, că se demarează numărătoarea voturilor din Bucureşti acum, după anunţarea rezultatelor”, a explicat Firea, la sediul central al PSD.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: