Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Prisăcariu a dezvăluit cât s-a îngrășat în timpul sarcinii. Soția lui Dani Oțil este în 30 de săptămâni

Gabriela Prisăcariu a dezvăluit cât s-a îngrășat în timpul sarcinii. Soția lui Dani Oțil este în 30 de săptămâni

Cat s-a ingrăsat Gabriela Prisacariu

Gabriela Prisăcariu va deveni în acest an mamă și radiază de fericire. Dincolo de asta, soția lui Dani Oțil se confruntă cu acumularea de kilograme, lucru neobișnuit pentru ea, având în vedere că până acum a avut o siluetă suplă, de model. 

Gabriela Prisăcariu a dezvăluit cât s-a îngrășat în timpul sarcinii. Soția lui Dani Oțil este în 30 de săptămâni

Gabriela Prisăcariu a dezvăluit fanilor, pe Instagram, că este în 30 de săptămâni de sarcină și că a luat 13 kilograme în plus. A postat și o nouă imagine cu burtica sa de graviduță. „Luni… 30 de săptămâni… 13 kilograme”, a scris Gabriela Prisăcariu.

Gabriela Prisăcariu poartă colanți negri, merge pe stradă și își ridică tricoul roz să i se vadă forma burticii de gravidă.

Foto: Instagram

Gabriela Prisăcariu va da naștere unui băiat. Până atunci, Dani Oțil ” se pregătește” după cum a precizat chiar soția lui.

Foto: Instagram

”(…) Să mă felicitați când o să îl dau la facultate și nu o să fie un drogat, un tatuat, o vagaboantă. (…) Nu se schimbă nimic. Nu am făcut mare lucru eu, doar am stat. Nu se termină viața de rider și de pilot. Așa am început, între două curse”, a spus Dani Oțil la emisiune sa de la Antena 1, ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor și al doilea copil?

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit acum câteva săptămâni.  Nași le-au fost Roxana Ionescu, fosta ”mama natură”, și soțul acesteia, Tinu Vidaicu. Gabriela Prisăcariu așteaptă cu nerăbadare să-și țină fiul în brațe și spune că se simte ”foarte bine” din postura de ”doamna Oțil”. Modelul a declarat pentru publicația impact.ro că își dorește și al doilea copil cu Dani Oțil , doar că lasă totul în seama destinului.

Surpriza: ce vedeta a fost nasa lui Dani Otil! Cum s-a imbracat la nunta - Stiri de ultima ora, ultimele stiri din Romania, breaking news

Foto: Instagram

”Sunt o doamnă acum, sunt doamna Oțil! Sunt foarte bine, mă simt bine, sunt foarte fericită. Nu mai am grețuri, am trecut de acea perioadă. Dacă Dumnezeu o să vrea și al doilea copilaș, el este binevenit. Mi-aș dori să nu ofer mai multe detalii, pentru că este o perioadă foarte intimă pentru mine, dar și pentru soțul meu”, a mărturisit Gabriela pentru impact.ro.

Dani Oțil și-a enervat mama chiar în ziua nunții lui! Care a fost motivul: ”M-a certat rău”

Foto: Instagram

Reamintim că anunțul sarcinii Gabrielei Prisăcariu a fost făcut de Dani Oțil, pe rețelele de socializare, în luna aprilie. “Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil…Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre…Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul. Ca să vadă și bebelușii insule… Pentru toți… hai că am glumit…nu pentru voi… Ci pentru noi… o să avem un copil”, a scris Dani Oțil pe facebook, în luna aprilie.

Totodată, reamintim că înainte Gabriela Prisăcariu, Dani Oțil a avut o relație cu Mihaela Rădulescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: