Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Prisăcariu, surprinsă fără machiaj. În ce ipostază a fotografiat-o Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu, surprinsă fără machiaj. În ce ipostază a fotografiat-o Dani Oțil

GALERIE FOTO (2)

Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil, este fermecătoare în fotografiile de pe rețelele de socializare. Însă, puțini sunt cei care știu cum arată fotomodelul fără machiaj. 

 

Cum și-a surprins Dani Oțil iubita

Dani Oțil are o iubită superbă și o relație de invidiat. Prezentatorul TV se mândrește cu iubita lui și nu ezită să arate acest lucru pe rețelele de socializare. Relația dintre cei doi pare să meargă extrem de bine și nu ezită să arate acest lucru. Gabriela și Dani Oțil sunt surprinși mereu în ipostaze tandre, iar prezentatorul TV nu ezită să o răsfețe de fiecare dată.

Dani Oțil și Gabirela Prisăcaru locuiesc de ceva vreme împreună. Deși Dani Oțil și-a ținut relațiile departe de ochii curioșilor, de această dată nu ezită să arate tot. Cei doi le împărtășesc fanilor chiar și unele dintre cele mai intime momente din viața lor.

De data aceasta, Dani Oțil a ales să ne facă o altfel de surpriză. Prezentatorul TV și-a surprins iubita pe contul de socializare într-o ipostază extrem de rară. Gabriela apare mereu sexy și aranjată pe rețelele de socializare. Însă, de data aceasta, fotomodelul a înlocuit ținutele provocatoare cu un tricou larg și foarte lung, care îi acoperea corpul și formele râvnite de admiratori. Gabriela a renunțat și la machiaj, semn că nu ține cont atât de mult de aspectul fizic atunci când este în casă.

În timp ce își filma pisica, pe nume „Gălușcă”, Dani Oțil a prins-o în cadru și pe iubita lui, pe care a surprins-o în această ipostază. Tachinările dintre celebrul fotomodel și Dani Oțil nu s-au oprit nici acum. Gabriela a părut deranjată de ipostaza în care a fost fotografiată și l-a „amenințat” pe Dani Oțil că îl va bate atât pe el, cât și pe pisica care se juca cu șervețelele de bucătărie.

Dani Oțil se poate considera un bărbat extrem de norocos. Fotomodelul Gabriela Prisăcariu este una dintre cele mai atrăgătoare femei. Fotografiile pe care aceasta le postează pe rețelele de socializare în care își expune formele apetisante sunt foarte apreciate de fani. Gabriela Prisăcariu are un corp de invidiat pe care îl lucrează constant. Însă, celebrul fotomodel postează fotografii și fără machiaj, semn că are o frumusețe naturală de invidiat cu care poate să se mândrească.

Gabriela Prisăcariu este una dintre câștigătoarele de la  Supermodels by Cătălin Botezatu. Blondina a mărturisit în urmă cu ceva timp, că are pretenții foarte mari de la un bărbat. Însă,se pare că Dani Oțil este acel bărbat care a reușit să îi facă pe plac din toate punctele de vedere.

Mai mult, matinalul de la Antena 1 a cerut-o în căsătorie pe frumoasa blondină. „Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos şi nu aş vrea să dau prea multe detalii. Ţinem pentru noi. Am filmat totul, am primit un inel de vis, totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii”, a spus blondina pentru Click.

Gabriela Prsăcariua  fost ecrută în căsătorie de Dani Oțil în Mexic, al începutul acestui an, cu puțin timp înainte de izbucnirea pandemiei de coronavirus. Cei doi planifică nunta, care, ecl ami probabil, va avea loc în anul 2021, din cauza măsurilor impuse odată cu pandemia.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: