Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Prisăcariu, totul despre numele copilului ei. Ce nume va purta băiatul lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu, totul despre numele copilului ei. Ce nume va purta băiatul lui Dani Oțil

GALERIE FOTO (6) Gabriela Prisăcariu, totul despre numele copilului ei

Gabriela Prisăcariu, totul despre numele copilului ei. Soția lui Dani Oțil va naște peste câteva zile, iar internauții sunt curioși ce nume va primi bebelușul lor. Ei bine, blondina le-a dat acestora un răspuns neobișnuit.

Gabriela Prisăcariu, totul despre numele copilului ei. Ce nume va purta băiatul lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu, totul despre numele copilului ei. Mai este puțin până când Gabriela Prisăcariu va aduce pe lume primul ei copil, iar blondina se pregătește intens pentru acel moment. Până atunci, internauții se tot întreabă ce nume va primi băiatul lui Dani Otil. Deși burtica este mare, Gabriela se află în continuare în emisiunea prezentată de soțul ei. Recent, direct de la volanul mașinii sale, Gabriela le-a dezvăluit fanilor săi un detaliu despre bebelușul său. Pentru că mulți sunt curioși cum o să-l cheme pe fiul ei, aceasta le-a dat un raspuns inedit. ”Nu mă mai întrebați ce nume o să aibă bebeșușul pentru că habar nu avem. Suntem niște părinți praf, dacă aveți sugesti le aștept, poate mă mai inspir”, a spus vedeta în mediul online.

Dacă numele propriu-ziu nu l-au ales pentru fiul lor, cei doi știu ce poreclă va avea acesta. Din cauza a ceea ce trăiește blondina, cei doi au decis să-i spună bebelușului ”Cârcel”. ”În schimb, porecla lui, încă de când am rămas însărcinată, este ”Cârcel”, pentru că eu nu am avut niciodată cârcei. Iar după cârcelul de azi dimineață, de la ora șase, mă gândesc serios să îi pun numele ”Cârcel”. Ce, ce are?”, a mai adăugat Gabriela Prisacariu pe pagina sa de Instagram, amuzându-și teribil urmăritorii.

Cum s-au cunoscut Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează unul dintre cele mai simpatizate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă, iar în luna mai și-au unit destinele. Viitori părinți au împărtășit cu fanii lor atât momentele importante din viața lor, cât și situațiile amuzante din viața de zi cu zi. Gabriela nu ezită să le răspundă fanilor săi la cele mai indiscrete întrebări. Modelul a povestit în urmă cu ceva timp cum s-a cunoscut cu Dani Oțil.

Potrivit acesteia, întâlnirea dintre ei nu a fost una aranjată de prieteni, ci una întâmplătoare, dar care le-a schimbat viața complet. În momentul în care s-au cunoscut erau amândoi în sediul Antena 1, iar el tocmai terminase emisiunea, în timp ce ea i-a ieșit în cale îmbrăcată în rochie de mireasă. „În redacția Antenei 1. Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00 dimineața, iar el terminase emisiunea’, le-a povestit Gabriela Prisăcariu fanilor. Au urmat mai multe întâlniri, iar povestea lor de dragoste continuă și în ziua de azi.

Gabriela Prisăcariu a absolvit Facultate de Drept Titu Maiorescu, dar profesează ca model, nu în domeniul pe care l-a studiat. Dani și Gabriela s-au logodit în 2020, în Mexic, în timp ce se aflau în vacanță. „Eu și Dani ne doream foarte mult un copilaș și iată că gândurile ne-au fost ascultate. (…) Suntem fericiți și ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunțat pe Dani că vom avea un bebeluș, prefer să păstrăm pentru noi.Pot să vă spun că părinții noștri au fost copleșiți de vestea că îi vom face bunici. Își doreau mult”, mai declara Gabriela în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: