Redactia.ro
Home » Știri » Gabriela, soția unui pompier din Teleorman, a murit într-un grav accident de circulație. Bărbatul era la intervenție și a avut un șoc când a aflat că femeia a decedat

Gabriela, soția unui pompier din Teleorman, a murit într-un grav accident de circulație. Bărbatul era la intervenție și a avut un șoc când a aflat că femeia a decedat

GALERIE FOTO (2)

Tragedie cumplită pe o șosea din județul Teleorman! O femeie și-a pierdut viața într-un accident tragic, după ce o altă mașină a pătruns pe contrasens și a izbit-o în plin. Femeia era soția unui pompier. Ca și o ironie a sorții, partenerul ei de viață a fost chemat la intervenție, dar avut un șoc când a aflat că soția lui Gabriela era persoana decedată în accident. 

Soțul ei a avut un șoc când a ajuns la fața locului

Gabriela, o femeie de 40 de ani, a sfârșit tragic într-un accident grav pe DN6, în Teleorman! Ea a murit după ce o mașină a intrat pe contrasens și a izbit-o din plin. Din păcate, medicii nu au mai putut să o salveze. În urma ei a lăsat o o fetiță de 14 ani și un soț îndurerat.

Soțul Gabrielei este pompier și fusese chemat la intervenție, fără să știe că soția lui era moartă. Bărbatul a avut parte de un șoc când a văzut-o pe femeie fără suflare. A avut nevoie chiar de intervenția medicilor și a fost dus la spital.

Impactul a fost atât de violent, încât maşinile au fost distruse în totalitate. Gabriela se afla la volanul unei Skoda, când s-a izbit frontal de un alt autoturism condus de un bărbat de 65 de ani. Femeia a murit pe loc.

foto: observatornews.ro

Gabriela avea 40 de ani și o fiică de 14 ani

Gabriela era angajată a Apelor Române, iar familia și apropiații sunt îndurerați de moartea acesteia. „Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat de 66 de ani, din municipiul Bucureşti, conducea un autoturism, din direcţia Alexandria către Bucureşti, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde ar fi acroşat un autoturism condus de o femeie în vârstă de 40 de ani, din comuna Nanov. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul femeii”, au transmis reprezentanții IPJ Teleorman.

Bărbatul de 65 de ani a ajuns și el în stare gravă la spital și i s-au recoltat probe biologice pentru a constata dacă se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul în care a provocat accidentul.

România, fruntașă la accidente rutiere

În România, rata accidentelor rutiere este una dintre cele mai ridicate din Uniunea Europeană. Conform datelor disponibile până în 2023, numărul de accidente și victime rămâne o preocupare majoră.

Factorii care contribuie la această situație includ infrastructura rutieră deficitară, nerespectarea regulilor de circulație și conducerea sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise. Autoritățile au implementat diverse măsuri și campanii de conștientizare pentru a îmbunătăți siguranța rutieră și a reduce numărul de accidente.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: