Redactia.ro
Home » Sport » Gafă incredibilă! Imnul Moldovei a fost confundat cu cel al României

Gafă incredibilă! Imnul Moldovei a fost confundat cu cel al României

Gafă incredibilă

Gafă incredibilă la un turneu de tenis. Organizatorii unei competiţii ATP au confundat imnul Moldovei cu cel al României. Jucătorul moldovean, Alexander Cozbinov nu a avut însă nicio reacţie.

Organizatorii ATP Cup au făcut o gafă incredibilă la cea mai recentă competiţie de tenis masculin de echipă. Imnul Moldovei a fost confundat cu cel al României, înaintea partidei dintre moldoveanul Alexander Cozbinov şi belgianul Steve Darcis. Deşi de cele mai multe ori jucătorii nu au o reacţie foarte bună când se întâmplă aşa ceva, moldoveanul a rămas extrem de calm.

„Nu este o mare problemă că au greşit imnul. Moldova şi România au acelaşi drapel şi probabil de aici greşeala. Sper ca data viitoare să fie cel corect”, a declarat Cozbinov.

Imediat organizatorii şi-au cerut scuze.

„La începutul meciului dintre Moldova şi Belgia, am difuzat imnul greşit pentru Moldova. Ne pare rău şi ne cerem scuze echipei Moldovei”, au anunţat oficialii ATP.

România nu participă la ATP Cup

Prima ediţie a ATP Cup a început astăzi şi se va încheia pe 12 ianuarie. La competiţia care se desfăşoară în Australia participă 24 de ţări. România nu face parte dintre ţările participante. Nu lipsesc însă, Rafael Nadal sau Novak Djokovic. Criteriul de participare a fost determinat de cei mai bine clasați sportivi din fiecare țară. Spania este considerată favorita competiţiei. De altfel este singura ţară care are 2 jucători în Top 10. Liderul mondial, Rafael Nadal şi Roberto Bautista-Agut (9 ATP).

Grupele de la ATP Cup:
Grupa A: Serbia, Franța, Africa de Sud, Chile
Grupa B: Spania, Japonia, Georgia, Uruguay
Grupa C: Belgia, Marea Britanie, Bulgaria, Moldova
Grupa D: Rusia, Italia, SUA, Norvegia
Grupa E: Austria, Croaţia, Argentina, Polonia
Grupa F: Germania, Grecia, Canada, Australia

Citeşte şi: Mihai Teja și-a găsit echipă! O va antrena pe FC Voluntari

Etichete: