Redactia.ro
Home » Știri » Gafă majoră făcut de mascați! Au descins la o adresă greșită și i-au amenințat cu moartea pe proprietari

Gafă majoră făcut de mascați! Au descins la o adresă greșită și i-au amenințat cu moartea pe proprietari

Gafă majoră făcut de mascați! Au descins la o adresă greșită și i-au amenințat cu moartea pe proprietari

Mascații Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Române au făcut o gafă majoră! Aceștia au descins în dimineața de miercuri, 3 martie, la o adresă greșită din județul Ilfov.

Gafă majoră făcut de mascați

Totul s-a întâmplat în Clincenci, județul Ilfov, acolo unde mascații Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Române au dat buzna din greșeală. O femeie și fiica ei au fost trezite cu noaptea în cap de mascați, care le-au distrus ușa și le-au imobilizat folosind violența. Proprietara, pe nume Cecilia Grecu, a afirmat că oamenii legii au apărut în jurul orei 5.00.

”Așa-zișii apărători ai oamenilor de rând au greșit adresa. Eu am fost bruscată (…) Mi-au pus arma în piept, au vrut să-mi împuște câinele. Sunt vânătă pe mâini, țineau de mine, voiau să-mi împuște câinele în cap. Voiau să plece fără să-mi spună de ce fac asta”, a declarat Cecilia Grecu, pentru Ziare.com.

De asemenea, proprietara i-a urmărit pe cei din forțele speciale în timp ce-i părăseau proprietatea și le-a cerut cu vehemență să-i explice ce s-a întâmplat. Unul dintre polițiștii care apar pe filmare se recomandă a fi comisar-șef la Poliția Transporturi.

Femeia a mai spus că a sunat la 112, dar la primul apel i-a fost închis telefonul. A chemat și salvarea, fiica ei având nevoie de îngrijiri după ce a făcut un atac de panică. Cu greu a reușit să afle de la șefii acțiunii că, de fapt, descinderea ar fi trebuit să aibă loc la vecini.

”Nu sunt capabili să găsească adresele. Vreau să-i dau în judecată pentru ce mi-au făcut. Le fac reclamație. Vreau doar să-și ceară scuze public, să nu se mai întâmple așa ceva în șara asta și să fie trași la răspundere. Am brațele tumefiate, pline de echimoze”, a mai spus Cecilia Grecu.

Surse din interiorul IGPR au admis, neoficial, existența unei intervenții greșite la o adresă din Clinceni, care a avut loc miercuri, 3 martie. Până acum, Poliția Română nu a mediatizat oficial nicio informație referitoare la acest caz.

„Trebuia să pună în aplicare un mandat de percheziție la adresa cu nr 26 A. Însă au descins la nr. 26. Era poarta închisă și au sărit gardul. A ieșit o femeie și le-a spus că nu este acea adresa, iar oamenii au ieșit. Nu au rupt poarta și nu au provocat alte distrugeri. Femeia a sunat la 112 și a spus că este nemulțumită de această întâmplare. Nu a fost solicitată ambulanța și nu a fost anunțat vreun atac de panică. Polițiștii trebuiau să meargă la casa din spate”, au precizat surse din poliție.

Oamenii acuză intervenția stângace a poliției

Incidentul vine la două zile după controversatul caz de la Onești, unde doi oameni luați ostateci au fost uciși. Mulți oameni au acuzat intervenția stângace a Poliției, iar corpul de control a fost trimis la Bacău pentru a ancheta cazul.

„Mascații ne-au bruscat, ne-au amenințat cu armele lor, au vrut să ne împuște câinele care ne păzește (și pe noi: „vă împușcăm și pe dumneavoastră dacă nu luați câinele”). Mascații ne-au abuzat, ne-au traumatizat, apoi au plecat liniștiți către adresa corectă, certându-ne aspru că e vina noastra deoarece nu avem numărul imobilului scris pe poartă. Probabil așa au fost de vina și sărmanii ostatici de la Onești. La fel și biata Alexandra de la Caracal și mulți, mulți alții.

Mă gândesc de ce sunt familiile altora și familia mea de vina pentru faptul că mascații și Poliția Română sunt plătiți la greu din banii publici, dar nu sunt capabili să descindă la adresa corectă pentru a-și îndeplini misiunile. Eu și mama mea ne dorim ca întreaga țară să afle cum instituțiile statului nu își asumă nicio greșeală, dar comit erori extrem de grave și abuzuri inimaginabile zilnic, provocând victime. Menționez că personalul de la 112 s-a comportat nedemn, ei sunt mereu grabiți și tot ce reclamăm se pare că e din vina noastră, iar pe ei îi cam deranjăm”, a scris fiica minora a femeii abuzate, într-un comentariu pe Facebook.