Redactia.ro
Home » Știri » Gafa rușinoasă făcută de Nicolae Ciucă la o întâlnire oficială! Premierul a inventat un cuvânt în timpul discursului

Gafa rușinoasă făcută de Nicolae Ciucă la o întâlnire oficială! Premierul a inventat un cuvânt în timpul discursului

Informația momentului! Nicolae Ciucă a mobilizat toate forțele militare române

Nicolae Ciucă a participat zilele trecute la un forum privind investițiile străine. În cadrul acestei întâlniri, premierul României a făcut o gafă, inventând un nou cuvânt. Iată ce „i-a scăpat” în timpul discursului său!

Ce gafă a făcut Nicolae Ciucă la o întâlnire cu investitori străini

Nicolae Ciucă a declarat în cadrul forumului privind investiţiile străine că nu se pune problema ca pachetul de 17,3 miliarde de lei să nu fie „siguranțat” din punct de vedere al alocărilor financiare.

Premierul a mai amintit că Guvernul a adoptat, deja, săptămâna trecută ordonanța de urgență prin care se vor aloca 1,77 miliarde de lei pentru compensarea creșterii prețurilor la materialele de construcții și cu forța de muncă.

„Diferența până la 5,2 miliarde lei, este aici dl ministru Boloș – împreuna cu dumnealui am discutat și în foarte scurt timp vom veni cu alta ordonanță de urgență care să completeze cadrul de reglementare astfel ca 3,5 miliarde lei sa fie accesati din fonduri europene la dispozitie și în felul acesta să scadem presiunea pe buget.

Domnul ministru Câciu aici de față răsuflă ușurat că putem sa gestionam aceste fonduri și să ne asigurăm că acești bani există. Deci nu se pune problema în acest moment că am luat o decizie, am stabilit un pachet de măsuri care să nu fie siguranțat din punct de vedere al alocărilor financiare”, a declarat premierul Nicolae Ciucă la forumul organizat de investitorii străini, conform Hotnews.

 Creștere a investițiilor străine cu 10%

Premierul a mai spus în timpul intervenției că în primele 2 luni din acest an a fost înregistrată o creștere a investițiilor străine cu 10% față de perioada similară a anului trecut, la peste 900 milioane de euro.

Despre pachetul de măsuri „Sprijin pentru România”, în valoare de 17,3 miliarde de lei, Ciucă a precizat că 60% din acest pachet merge către investiții și 40% către măsurile sociale. Motivul este acela că avem nevoie să protejăm populația vulnerabilă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: