Redactia.ro
Home » Știri » Garry Kasparov, fost campion mondial la şah: „Rusia trebuie aruncată înapoi în epoca de piatră…”

Garry Kasparov, fost campion mondial la şah: „Rusia trebuie aruncată înapoi în epoca de piatră…”

După ce a dezvăluit care ar fi „călcâiul lui Ahile” al președintelui Vladimir Putin, fostul campion mondial la șah rus Garry Kasparov a vorbit din nou despre război. Fostul om politic a explicat ce măsuri trebuie luate pentru a se evita Al Treilea Război Mondial.

Garry Kasparov, fost campion mondial la şah: „Rusia trebuie aruncată înapoi în epoca de piatră…”

Garry Kasparov, fost campion mondial la șah și fost om politic rus, a prevestit încă din anul 2015 invazia Ucrainei de către ruși. După ce a oferit occidentului soluții pentru a opri războiul și a dezvăluit care e „călcâiul lui Ahile” al lui Putin, a explicat ce ar trebui să se întâmple în lume pentru evitarea unei conflagrații condiale.

„Rusia trebuie aruncată înapoi în epoca de piatră, pentru a ne asigura că industria de petrol şi gaze şi orice alte industrii sensibile care sunt vitale pentru supravieţuirea regimului nu pot funcţiona fără suport tehnologic occidental”, a spus el.

Mai mult, el a dezvăluit că Putin nu țintește să cucerească doar Ucraina, ci întreaga Europă este în vizorul său. Tocmai acesta ar fi motivul pentru care președintele rus, considerat de șahist „un dictator” ar trebui oprit cât mai curând.

„Războiul lui Putin în Ucraina a intrat în următoarea etapă, distrugerea și uciderea civililor. Acest pas face, de asemenea, parte din Războiul Mondial al lui Putin, un război cu lumea civilizată cu drepturi internaționale, democrații și orice amenințare la adresa puterii sale.

Trebuie să îl oprim pe Putin acum, dacă nu îl oprim să distrugă Ucraina și să comită acest genocid împotriva poporului ucrainean, va exista o dată viitoare și va fi în țările NATO, cu o amenințare nucleară fără precedent.”

Cu acest scop, a făcut câteva recomandări puterilor lumii și celor care ar putea să împiedice această catastrofă:

„Recomandările mele: Nu cer NATO să atace direct Rusia, dar pot vorbi din istorie și am cunoștințe despre Putin. E un dictator și dacă va distruge Ucraina, nu-l mai putem opri. Să nu încercăm să-l chemăm pe ucigaș din buncărul lui din Ural. Mesajul este pentru cei care ii fac voia. O vor face? Vreți cu toții să muriți? […] Lăsați-l fără rezerve. Viteza este cheia pentru a le opri plățile și pentru a le confisca bunurile înainte de a le ascunde. Amenințările de genul nu știu ce îi așteaptă nu au niciun efect dacă Putin nu te crede. Arată-i-o!

Tuturor politicienilor și mass-media: Nu îl mai numiți pe Putin președinte! Este un dictator. Cuvintele au multă putere. Nu merită un titlu democratic”, a scris Garry Kasparov pe contul său de Twitter.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: