Redactia.ro
Home » Știri » Garsonieră celebră, caut chiriaș. Locuința minisculă din Cluj își caută iar locatar. Cât cere acum proprietarul pe lună

Garsonieră celebră, caut chiriaș. Locuința minisculă din Cluj își caută iar locatar. Cât cere acum proprietarul pe lună

GALERIE FOTO (6) Casa standard, macheta

De curând, un anunț prin care o garsonieră din Cluj Napoca era oferită spre închiriere a făcut valuri în online. Internauții s-au enervat sau au râs pe seama asta pentru că locuința avea doar 11 mp și un preț cerut de proprietar mult prea mare: 200 de euro chiria, lunar. Acum, proprietarii locuinței foarte mici caută iar chiriaș. Iată cum sună noul anunț de închiriere și ce preț are.

În luna februarie 2022, internauții au ironizat, blamat sau chiar au făcut numeroase glume pe seama unui proprietar din Cluj, în momentul în care acesta a spus că închiriază locuința cu 200 de euro lunar. Nimic rău până aici. Problema a fost că garsoniera avea doar 11 mp, așa că spațiul nu îți permitea prea multe. Anunțul a făcut valuri în mediul online, însă garsoniera s-a închiriat până la urmă: nu cu 200 de euro, ci cu 180. Acum, anunțul aceluiași proprietar a revenit.

Cât cere acum lunar proprietarul din Cluj pentru garsoniera de 11 mp

Conform clujcapitala.ro, o firmă de imobiliare a făcut anunțul pe Internet despre garsoniera de 11 mp și tot acolo este precizat și prețul chiriei: 190 de euro/lunar.

„PROPUNEM SPRE ÎNCHIRIERE FAIMOSA GARSONIERA DE 11MP, CARTIER GHEORGHENI.Videoclip atașat în link-ul de mai sus. Localizata pe strada Zambilei. Complet mobilată și utilată. Compusa din: cameră împreună cu bucătăria, hol și baie. Suprafață de 11 mp. Aproape de mijloace de transport în comun. Aproape de magazine alimentare. Acces facil spre punctele de interes din zonă (Iulius Mall, Parc, Baza Sportiva Gheorgheni, Etc.). Nivel: Etaj 4/ 4. Parcare: posibilitate in zona. Preț: 190€”.

Bineînțeles, la fel ca prima dată, și de această dată au apărut comentarii în online, mai mult sau mai puțin amuzante. „Cazi în baie, îți rupi piciorul în sufragerie”, „Am mai mult spațiu pe card” și „Este apartament de pisici?” – sunt câteva dintre remarci, arată sursa menționată anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: