Redactia.ro
Home » Știri » Garsonieră din Cluj de 11 mp, virală pe Internet. Cât este chiria locuinței care a stârnit un val de reacții: “Au mobilat liftul din greșeală“

Garsonieră din Cluj de 11 mp, virală pe Internet. Cât este chiria locuinței care a stârnit un val de reacții: “Au mobilat liftul din greșeală“

GALERIE FOTO (3)

Pentru o garsonieră de doar 11 metri pătrați, proprietarii din Cluj cer bani serioși viitorilor chiriași care și-ar dori să locuiască în locuința modern amenajată. Dar odată ce anunțul de închiriere a fost postat pe Internet, internauții au răbufnit în comentarii care mai de care mai amuzante! Până și Ministerul Afacerilor Interne din România a comentat postarea. Cât este chiria și cum arată locuința.

Update:

Garsoniera a fost inchiriată .  ”S-a găsit o domnișoară, tânără, care va locui singură, pentru ea cică ar fi suficient. După 5-6 ore de activitate, anunțul a început să devină viral. Din prețul inițial s-au mai negociat încă 20 de euro, deci practic prețul final de închiriere a fost de 180 de euro”, a spus proprietarul. 

Stirea intiala….

Anunțul de închiriere a garsonierei din Cluj de 11 mp a stârnit un val de reacții. lucrurile. Garsoniera din Cluj, cartierul Gheorgheni, de pe Strada Zambilei, de doar 11 mp este închiriată cu prețul de 200 de euro.

Și ar părea că nu este singura așa. Garsonierele din Gheorgheni de doar 11 metri pătraţi se închiriază pentru 1.000 de lei lunar, preţ uşor negociabil.

Garsonieră din Cluj de 11 mp, virală pe Internet. Cât este chiria locuinței care a stârnit un val de reacții: “Au mobilat liftul din greșeală“

Anunțul a fost publicat recent pe pagina de Facebook Panoramic Imobiliare Cluj. Iar internauții nu s-au mai oprit din comentarii.

„VA PROPUNEM SPRE INCHIRIERE O GARSONIERA IN CARTIERUL GHEORGHENI
Localizare: Strada Zambilei nr 21
Suprafata: 11 mp.

Garsoniera este complet mobilata si utilata, centrala termica pe bloc, situata la etajul 4 din 4 .
– cheltuieli lunare mici
Posibilitate de parcare in zona.
Disponibilitate: ocupabilă imediat
Pret: 200 € (usor negociabil)

Apartamentul prezentat nu este ceea ce cauți? Contactează-ne cu încredere,iar noi îți vom face o căutare personalizată!”, este anunţul publicat pe pagina de Facebook Panoramic Imobiliare Cluj.

Val de reacții la garsoniera din Cluj de 11 mp.

Iar reacțiile amuzante au curs din prima clipă de când internauții au aflat cât se cere chirie pentru garsoniera din Cluj de doar 11 metri pătrați. Chiar și pagina oficială a Ministerului Afacerilor Interne a comentat postarea.

“Nu ne interesează garsoniera. Vrem să angajăm fotograful!”, este comentariul postat chiar de Ministerul Afacerilor Interne din România.

Iată și celelalte comentarii la care toată lumea s-a distrat la maximum.

“Chiriasul poate sa aiba peste 1.50? Sau e exclus persoane inalte?
Nu ai intimitate nici dacă stai singur…
Nici pentru videochat nu ajunge spatial
Ar trebui scoasa masuta, da impresia de spatiu mic
Trebuia specificat in anunț că nu este destinată claustrofobilor.
Daca vrea sa isi cumpere un televizor trebuie sa il cumpere pe piese si sa il monteze acolo
Au mobilat liftul din greșeală
Nici nu trebuie să încui ușa, o blochezi cu picioarele după ce te întinzi pe canapea.
Cheltuieli lunare mici, pai la ce dimensiuni are o încălzești cu o lumânare
Faci curatenie cu un servetel umed
Se poate ridica din easy box?
O poti ilumina cu un singur licurici”, sunt comentariile care au strâns printre cele mai multe aprecieri.

Detaliu observat de internauți la garsoniera din Cluj de 11 mp

Unii dintre internauți au observat și un detaliu extrem de amuzant. Una dintre prize este amplasată în partea de sus a încăperii.

“Pana si priza este amplasata strategic. Se foloseste din picioare din cauza ca nu este suficient loc sa te apleci deoarece risti sa dai cu fundul de geamul din baie!”, a comentat unul dintre internautii care au “vizionat” garsoniera.

“Mare atentie si la planta de jos, e strategic pusa, daca nu ajungi, te urci pe ea”, a mai atras atentia un alt internaut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: