Redactia.ro
Home » Știri » Garsonieră în Cluj, de doar 24 mp, scoasă la vânzare la un preț astronomic. Puțini și-ar permite „așa lux”. FOTO

Garsonieră în Cluj, de doar 24 mp, scoasă la vânzare la un preț astronomic. Puțini și-ar permite „așa lux”. FOTO

GALERIE FOTO (5)

Anunțul de vânzare a unei garsoniere din Cluj, de doar 24 de metri pătrați, a stârnit un val de reacții pe Internet, odată ce oamenii au văzut prețul de-a dreptul incredibil cerut pe locuință.

Ca dezvoltare, municipiul Cluj-Napoca este în plină ascensiune. Este primul oraș ca mărime din România, după capitala București și cu cea mai dinamică privind creșterea a populației, așa cum reiese din datele ultimului recensământ al INS. Așa se face că deja se vorbește despre metrou la Cluj, iar autoritățile locale, dar și cele centrale, au pus pe hârtie acest proiect ce stă să devină realitate.

Garsonieră în Cluj, de doar 24 mp, scoasă la vânzare la un preț astronomic

Și când vine vorba de ofertele la locuințe, Clujul este extrem de vast. Însă prețul unei garsoniere de doar 24 de metri pătrați a lăsat fără cuvinte orice român interesat de a se muta la Cluj.

O garsonieră de 24 de metri pătrați de pe strada Observatorului, cartierul Zorilor, este scoasă la vânzare cu 110.000 de euro. Mai exact, prețul ar fi nu mai puțin de 4600 de euro / mp.

”Garsoniera cu baie (duș, wc) bucătărie mobilată cu totul (aragaz, frigider, mobila de bucătărie) camera cu pat dublu, dulap foarte spațios și bine compartimentat, birou, scaun etajul 4/4.
Pretul este 110 000 euro, usor negociabil. Va rog fara oferte bomba. Se accepta credit”, scrie cel care vinde garsoniera construită în 1977.

Anunțul a fost însoțit și de imagini din garsoniera de 24 de metri pătrați. Așa cum era de așteptat, locuința nu pare să se ridice la nivelul prețului, chiar dacă este mobilată.

Cluj-Napoca, al doilea oraș cu metrou din România

La sfârșitul anului 2021, Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru proiectul metroului din Cluj-Napoca, a anunţat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru. Durata de execuţie a proiectului este estimată la circa 10 ani.

Cluj-Napoca va fi al doilea oraș din România care va avea metrou. Primăria anunța, în octombrie 2020, începerea lucrărilor de foraje geotehnice pentru realizarea trenului metropolitan şi a metroului în oraş şi în comunele limitrofe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: