Redactia.ro
Home » Sport » Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj 0-0! Fanii îl ceartă pe Dan Petrescu

Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj 0-0! Fanii îl ceartă pe Dan Petrescu

Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj 0-0

Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj 0-0. Campioana s-a încurcat la Mediaș. După această remiză, clujenii au 4 puncte avans față de Craiova și FCSB.

Partida a început cu o fază surprinzătoare. După doar 24 de secunde Petrescu l-a schimbat pe Frică. Decizia sa a fost aspru criticată de fani. Primele ocazii ale meciului au aparținut gazdelor, dar Marius Constantin și Buș au ratat. În minutul 35 a venit și rândul clujenilor să rateze voleu lui Djokovic nu a prins poarta. În repriza a doua clujenii au început să domine, dar tabela de marcaj nu s-a schimbat. În ultimele minute Hoban a fost eliminat, după ce a primit al doilea galben.

”Când nu marcăm goluri, sunt îngrijorat. Dar nu doar atacanții trebuie să marcheze. Și fundașii, și mijlocașii au avut ocazii. E clar, eu nu cred că vom câștiga acest campionat, merg pe această idee. Sunt prea multe lucruri care se-ntâmplă. N-avem nici noroc și n-avem nici altele. Asta e părerea mea, chiar dacă toți ne văd favoriți”, a spus Petrescu, la finalul meciului, la Digi Sport.

Fanii clujeni supărați pe Petrescu

Antrenorul a decis după doar 24 de secunde să-l schimbe pe Alin Frica (18 ani). Astfel a fentat regula U21. Suporterii l-au taxat însă dur.

„Putea să joace și el măcar 5 minute… nu doar 30 de secunde” / „Ce mult a jucat Fica” / „Debut de 29 de secunde?” / „A debutat pentru 30 de secunde? Copilul acela nici măcar nu a atins mingea. V-ați cam bătut joc de el. Zero suport din partea staff-ului.”

„Bine că l-ați și lăsat să joace! Vă bateți joc de juniori!” / „Și-a bătut joc Petrescu de copil! Nu îl scoți după 30 de secunde!” / „Bă, frate, l-ați scos în secunda 30. Ăsta nu e debut” / „Eu înțeleg că Dan Petrescu vrea rezultate, nu să promoveze și să crească jucători, dar nu îți bate joc de el. Rușine!” sunt doar câteva dintre postările panilor pe pagina oficială a campioanei.

Citește și: Indian Wells a fost anulat! Halep s-a retras sâmbătă de la turneul american

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: