Redactia.ro
Home » Sport » Indian Wells a fost anulat! Halep s-a retras sâmbătă de la turneul american

Indian Wells a fost anulat! Halep s-a retras sâmbătă de la turneul american

Indian Wells a fost anulat

Celebrul turneu de tenis Indian Wells a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus. Simona Halep se retrăsese sâmbătă din cauza problemelor medicale. Premiile de la Indian Wells erau în valoare de 17 milioane de dolari.

Departamentul de sănătate publică al comitatului Riverside a decis anularea turneului de la Indian Wells, din cauza COVID-19. Turneul din California ar fi trebuit să se joace între 9 şi 22 martie 2020.

„Nu este în interesul general al fanilor, jucătorilor şi zonelor învecinate ca turneul să aibă loc. Trebuie să fim cu toţii uniţi pentru a proteja comunitatea împotriva epidemiei de coronavirus”, au adăugat organizatorii.

„Este un risc prea mare, în acest moment, pentru sănătatea publică, în regiunea comitatului Riverside, pentru a organiza o adunare de această dimensiune”, a explicat doctorul David Agus, profesor de medicină şi inginerie biomedicală la Universitatea Carolina de Sud.

În fiecare an mii de persoane sunt prezente la turneul american. Doar arena centrală are o capacitate de 16.000 de spectatori.

Halep nu participa de la Indian Wells

Simona Halep anunțase încă de sâmbătă că nu va participa la turneu. Deocamdată nu și-a revenit după problemele la talpa piciorului drept. În acest moment românca este pe locul 2 în clasamentul mondial. La turneul din america erau așteptați cei mai buni jucători ai momentului. Printre aceștia se numără Ashleigh Barty, Serena Williams, Novak Djokovic și Rafael Nadal.

Citește și: FCSB e pe locul doi! Răzvan Oaidă:”Suntem din nou în lupta pentru titlu”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: