Redactia.ro
Home » Sport » FCSB e pe locul doi! Răzvan Oaidă:”Suntem din nou în lupta pentru titlu”

FCSB e pe locul doi! Răzvan Oaidă:”Suntem din nou în lupta pentru titlu”

FCSB e pe locul doi

FCSB e pe locul doi după victoria, scor 4-1 din derby-ul etapei cu Craiova. ”Nu credeam că vom marca patru goluri”, a spus Oaidă. În schimb, Corneliu Papură și-a certat jucătorii.

Răzvan Oaidă a reușit prima dublă în Liga I. Mijlocașul speră că după acest meci să reintre în grațiile lui Gigi Becali.

”Nu credeam că vom marca patru goluri. Cert e că am făcut un meci extraordinar în această seară. Am fost agresivi, determinați, iar asta s-a văzut pe tabelă. Cu siguranță, și eu aveam nevoie de aceste goluri. Mă bucur că am marcat, sunt fericit. E important meciul cu CFR în lupta pentru titlu. Am reintrat în luptă. Ne batem cu CFR, ei au o echipă bună, cu jucători cu experiență. Dar va ieși bine, dacă vom aborda meciul cu ei ca pe cel din seara asta. Azi ne-am mobilizat bine și cred că asta ar trebui să facem la fiecare meci”, a spus Oaidă, după meciul cu Craiova, la Digi Sport.

Corneliu Papură și-a certat jucătorii

Antrenorul oltenilor a fost total nemulțumit de jocul elevilor săi din meciul cu FCSB.

„Am făcut greşeli copilăreşti, de juniori. Asta ne-a costat. Prea uşor le-am dat mingea în situaţii în care i-am favorizat să înscrie. La 1-2 am avut şi neşansă. Iar apoi am greşit pe contraatac şi ne-au prins foarte uşor. Nu este normal ca la acest nivel să greşeşti atât de uşor. Lucrurile astea se taxează. Este un dezavantaj să joci fără spectatori. Noi avem şi mulţi. Asta este măsura normală, probabil. Am avut senzaţia unui meci amical”, a declarat Papură, după meci.

Citește și: FCSB – Craiova 4-1! Meci de coșmar pentru olteni!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: