Redactia.ro
Home » Sport » FCSB – Craiova 4-1! Meci de coșmar pentru olteni!

FCSB – Craiova 4-1! Meci de coșmar pentru olteni!

FCSB - Craiova 4-1

FCSB – Craiova 4-1. Elevii lui Vintilă i-au îngenunchiat pe olteni, într-un meci în care Oaidă a reușit prima sa dublă . Meciul s-a disputat fără spectatori, din cauza epidemiei de coronavirus.

FCSB a câștigat derby-ul etapei, după ce și-a zdrobit adversara. După doar 2 minute, Vintilă a fost nevoit să-l schimbe pe Darius Olaru. Jucătorul de la FCSB și Luis Nițu s-au lovit cap în cap, iar centralul Istvan Kovacs a cerut intervenția medicilor. Olaru nu a mai putut continua. În minutul 23, gazdele au deschis scorul prin Răzvan Oaidă. Acesta a împins mingea în poarta goală, după o gafă pornită de la Pigliacelli. În ultimul minu al reprizei oltenii au egalat prin Cristi Bărbuț. În minutul 57, Oaidă a reușit prima dublă a sa din Liga I, și a readus-o pe FCSB în avantaj. În minutul 79, a venit și rândul lui Florin Tănase să înscrie. După doar câteva minute, Dennis Man a marcat pentru 4-1.
FCSB, are un palmares zdrobitor în fața Craiovei. Cele două formații s-au întâlnit de 19 ori în Liga 1. Roș-albaștri au obținut 16 victorii, în timp ce oltenii au un singur succes.

Suporterii FCSB, aproape de echipă

Chiar dacă nu au putut să intre la meci, fanii celor de la FCSB au fost aproape de echipă. Suporterii din Peluza Nord s-au adunat aproape de Arena Națională și au oprit autocarul vicecampioanei României. Au cântat și și-au încurajat favoriții. Au făcut un spectacol inedit, iar torțele și fumigenele nu au lipsit. Conducerea FCSB a anunțat deja că toți cei care cumpăraseră bilele la meci își vor primi banii înapoi.

Citește și: Scene comice în Turcia! Un jucător a mâncat biletul cu indicaţii

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: