Redactia.ro
Home » Sport » Gazonul dorit de Piţurcă a fost respins! 7 ore de discuţii fără niciun rezultat

Gazonul dorit de Piţurcă a fost respins! 7 ore de discuţii fără niciun rezultat

Gazonul dorit de Piţurcă a fost respins

Gazonul dorit de Piţurcă a fost respins. După o şedinţa care a durat mai bine de 7 ore la care au participat Victor Pițurcă, primarul Mihai Genoiu, reprezentantul CNI și cel al constructorului, s-a decis să se schimbe gazonul de pe Oblemenco, dar nu cu cel dorit de antrenorul Craiovei.

Victor Pițurcă şi-a dorit să aibă un gazon precum cele de pe marile stadioane din Europa. Constructorul a respins categoric ideea unui gazon mixt, dorind să pună tot unul natural în acest an. După o serie întreagă de discuţii obositoare s-au găsit două soluţii.

„Sunt două variante: una, să-l schimbe constructorul în garanție.Va fi unul natural. Aceasta e cea mai rapidă soluţie, s-ar face în cursul lunii octombrie, când e pauza competițională. Constructorul și-a luat toate informațiile, a văzut starea gazonului. Ne-a dat termen până miercuri, când ne va anunța dacă va face lucrările sau nu. În situația în care constructorul va da un răspuns negativ, am stabilit că vom face împreună cu CNI schimbarea de gazon, urmând să ne îndreptăm împotriva constructorului pentru a recupera contravaloarea garanției. Dacă va fi schimbat de noi cu CNI, atunci gazonul va fi mixt. Nu vom face rabat de la calitate”, a declarat primarul Mihail Genoiu.

Gazonul are probleme de la instalare

Din noiembrie 2017, de când a fost inaugurată, suprafaţa de joc de pe Ion Oblemenco le-a pus probleme tuturor. După ce a venit la Craiova, Victor Piţurcă a pus prima condiţie. Schimbarea gazonului. Antrenorul a dorit unul mixt, în valoare de 300.000 de euro. În cazul în care
Primăria Craiova şi CNI insistă pentru această variantă vor încerca să recupereze o parte din bani de la constructor. Apoi sunt nevoţi să facă o licitaţie întocmirea unui caiet de sarcini plus alte obligaţii legale, ceea ce va împinge finalizarea problemei spre vară.

Citeşte şi: Dinamo – Voluntari 2-1! „Câini” au câștigat în inferioritate numerică

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: