Redactia.ro
Home » Știri » George Buhnici a fost amendat după „scandalul vergeturilor”. Câți bani trebuie să plătească

George Buhnici a fost amendat după „scandalul vergeturilor”. Câți bani trebuie să plătească

George Buhnici, un nou derapaj: „Bărbații fac muncile cele mai grele”. Internauții sunt revoltați 

Ce amendă trebuie să plătească George Buhnici. Colegiul director al Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării a decis astăzi în unanimitate amendarea lui pentru discriminare, în urma scandalului pe care l-a provocat relativ recent.

George Buhnici a fost amendat după „scandalul vergeturilor”. Câți bani trebuie să plătească

George Buhnici are de plătit pentru declarațiile lui făcute în „scandalul vergeturilor”, și din punct de vedere moral, dar și la propriu. El a primit o amendă contravențională în cuantum de 20.000 de lei, hotărârea fiind adoptată în unanimitate de membrii Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, prezenți la ședință.

Buhnici a fost amendat pentru declarațiile făcute într-un interviu pentru Antena Stars, când acesta se afla cu soția la un festival de la malul mării. Vorbele lui de atunci, controversate și condamnate de mulți, au fost:

  • „Și-am văzut fete care arată foarte bine, aici. Dar am văzut și fete care nu arată foarte bine. Și nu as vrea să mi se interpreteze, suntem la un festival, putem să dăm vina pe orice, bă, dar serios, maai mergeți pe la sală fetelor!”
  • „Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!”
  • „Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele. Jur. Uită-te la ea! Câți ani îi dai? (…) Băi, dacă îți spun vârsta adevărată o să înțelegi că e minoră, că dacă scazi cât i-ai dat tu cu cât are ea, minoră iese”.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: