Redactia.ro
Home » Monden » George Buhnici, un nou derapaj: „Bărbații fac muncile cele mai grele”. Internauții sunt revoltați 

George Buhnici, un nou derapaj: „Bărbații fac muncile cele mai grele”. Internauții sunt revoltați 

George Buhnici, un nou derapaj: „Bărbații fac muncile cele mai grele”. Internauții sunt revoltați 

George Buhnici, un nou derapaj în mediul online, motiv pentru care internauții sunt revoltați. Iată ce a putut declara!

George Buhnici, un nou derapaj

Vloggerul George Buhnici a șocat, din nou, cu o serie de declarații controversate. Acesta se întreabă dacă femeile sau bărbații sunt „sexul mai tare”, deoarece el este de părere că bărbații fac munci mai grele care deseori le aduce „moartea puțin după 45 de ani”, din cauză că nu se îngrijesc, depunând mult efort.

„Bărbații fac muncile cele mai grele, mai periculoase, mai departe de casă. Câștigă salarii mai mari dar aduc aproape tot în bugetul familiei. Au sănătatea șvaițer de obicei după 45 și mor majoritar prin infarct, pentru că se cred de fier și nu se îngrijesc. Care e sexul mai tare?”,este mesajul lansat de George Buhnici pe Twitter.

Internauții sunt revoltați

Internauții sunt revoltați și se arată nemulțumiți de noile declarații ale vloggerului, mulți dintre ei fiind împotriva celor susținute pe pagina sa de Twitter.

„Generalizezi și spui lucruri false. Asta cu – mor majoritar prin infarct – chiar e falsă. Și ți-ai da seama că e așa la un simplu search pe Google. Nu e niciunul sexul mai tare. Nu despre asta e vorba! Pui problema cel puțin aiurea;

Omule ai 40 de ani și încă vrei să dovedești ca bărbații sunt mai puternici decât femeile. Nu te face bărbat că stai și îți verși frustrările pe internet în loc să tai lemne ca un bărbat ce zici tu ca ești;

Te-ai găsit în subiectul ăsta. Nu ți-e rusine să zici chestiile astea din confortul căsuței tale, în spatele monitoarelor dând din gură și arătând cu degetul la camera de filmat? În SUA ai face carieră ca mâna dreaptă a lui Trump. Mută-te urgent acolo”, sunt unele dintre comentariile internauților de la postarea vloggerului de pe Twitter, relatează elle.ro

George Buhnici, declarații controversate în vară

George Buhnici a întrecut orice limită în declarațiile pe care le-a făcut publice, în timp ce se afla la un festival din Constanța. Acesta a stârnit controversă în urma afirmațiilor sale, criticând aspectul fizic al femeilor care nu ar avea grijă de fizicul lor și care stau în costum de baie, deși nu ar fi indicat dacă au „celulită și vergeturi”.

Cunoscutul vlogger a susținut faptul că persoanele care vin la mare vor să vadă piele, nu vergeturi. Acesta le recomandă femeilor să meargă la sală:

„Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a precizat Buhnici pentru „Xtra Night Show”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: