Redactia.ro
Home » Știri » George Burcea a fost eliminat din Ferma. Orășeni vs Săteni. Motivul pentru care nu a mai rămas în competiție

George Burcea a fost eliminat din Ferma. Orășeni vs Săteni. Motivul pentru care nu a mai rămas în competiție

După săptămâni întregi în care George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, a fost unul dintre cei mai controversați concurenți din Ferma. Orășeni vs săteni, în seara asta și-a luat adio de la Viviana și părăsește competiția.

După ce a acuzat mai multe dureri de spate, George Burcea a afirmat în cadrul emisiunii de la PRO TV că nu mai rezista si ca are nevoie de ingrijiri medicale. În cadrul unui testimonial, actorul a întrerupt discuția cu oamenii din producție și a fost luat la spital unde i s-au făcut mai multe teste.

I-a cedat locul Vivianei Sposub și a părăsit el FERMA!

După ce doctorii i-au spus că prezintă afecțiuni serioase la coloană, soarta concurentului a fost pecetluită. Medicii i-au recomandat lui George Burcea să nu mai facă niciun fel de efort, fapt pentru care a fost nevoit să părăseacă show-ul de la PRO TV.

„Eu sunt conștient de ce se întâmplă. Merg pe principiul că dacă trei îți spun că ești beat, trebuie să mergi să te culci. Dacă trei doctori mi-au recomandat să nu fac efort, atunci nu voi face efort.
Pentru că, mai departe de acest concurs pe care-l iubesc, este foarte importantă sănătatea.

Am doi copii de crescut, am proiecte în derulare, nu vreau să risc.”, a spus actorul cu ochii în lacrimi.

Tot în această seară, Viviana a fost prezentă în cadrul unui duel de fermier șef, care s-a sfârșit cu o eliminare. Surpriză a venit din partea Mihaelei Rădulescu care, pe început de proba, a anunțat că cine câștigă duelul este fermierul săptămânii, cine pierde, pleacă acasă.

Viviana nu a câștigat împotriva Anei Ababei, fapt pentru care urmă să plece acasă. Cum iubitul sau nu a mai putut continua competiția, acesta i-a cedat locul Vivianei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: