Redactia.ro
Home » TV » George Burcea, dezvăluiri despre Andreea Bălan: ”Am fost trădat”

George Burcea, dezvăluiri despre Andreea Bălan: ”Am fost trădat”

Intrigile dintre George Burcea și Andreea Bălan continuă. Actorul a făcut dezvăluiri șocante la adresa fostei lui soții, chiar în cadrul emisiunii Ferma de la PRO TV.

 

Dezvăluiri dure despre fosta soție

Deși formează un cuplu fericit cu Viviana Sposub, George Burcea nu uită de fosta soție. Actorul a lansat acuzații dure la adresa fostei soții chiar în cadrul competiției ”Ferma. Orășeni vs. săteni” de la PRO TVActorul a răbufnit atunci când Elene Chiriac, una dintre participantele la competiție, devenise agitată și nervoasă pentru că a fost trădată, în timpul concursului, iar George Burcea și Andreea Antonescu i-au sărit în ajutor și au vrut să o liniștească.

”Să mă scuze Andreea Antonescu care e de față aici” , a spus actorul, pentru început.

”Bine, Andreea. Deci să mă scuze Andreea că spun asta. Eu am fost căsătorit și trădat de fosta mea soție”, a acuzat fostul soț al Andreei Bălan.

Deși George Burcea și Andreea Bălan au hotărât să divorțeze, în ultimele apariții fanii au observat un lucru care îi dă de gol în ceea ce privește sentimentele pe care le au unul pentru celălalt. Nici George Burcea, nici Andreea Bălan mai poartă verigheta la mână, în ciuda faptului că au mers pe drumuri separate și și-au ales alți parteneri de viață.

George Burcea a înlocuit-o pe mama celor două fetițe cu Viviana Sposub, colega din competiția de la PRO TV. Cei doi au declarat că s-au îndrăgostit unul de altul chiar în timpul filmărilor și că sunt de nedespărțit.

George Burcea a făcut declarații în ceea ce privește relația pe care o are cu prezentatoarea TV Viviana Sposub și care sunt calitățile prin care l-a atras.

“Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu. (…)”, a mărturisit George Burcea la emisiunea Ferma, după plecarea Vivianei din competiție.

Actorul George Burcea pare să fie impresionat de faptul că Viviana Sposub este o femeie puternică și luptătoare și că îl susține în tot ceea ce face. Cu acest prilej, în timpul dezvăluirilor, George Burcea a făcut referire, indirect, la relația pe care a avut-o Andreea Bălan și cum se simțea alături de blondină.

“Pentru mine, Viviana este o puternică și o luptătoare pentru mine, mai ales privind de cum a venit ea în «Fermă», cum am văzut-o eu pentru prima oară – Viviana pe care nu o cunoșteam, atunci o văzusem pentru prima oară în viața mea, cum am văzut-o în primul episod și cum am lăsat-o eu, după opt episoade. Mie mi se pare și susțin în continuare această teorie: că este mai puternică, mai învingătoare, este mai luptătoare, are mai multă energie și are mai multă încredere în ea. Pentru că este foarte important ca partenerului să-i oferi încredere indiferent: dacă face un lucru bun sau mai puțin bun! Cred că asta înseamnă un parteneriat foarte bun, să-i oferi, de fapt, o susținere, să-i oferi partenerului susținere indiferent de ceea ce face, pentru că, dacă-l calci în picioare, să știi că nu va face nimic altceva! Și aici, vă spun din proprie experiență, nu va face nimic altceva decât să se închidă în el și să dorească să fugă, să se ascundă, să alerge. În momentul în care tu susții partenerul și în momentul în care partenerii se susțin între ei, să știi că atunci, conexiunea devine mult mai bună, energia devine una mai bună și dragostea să știi că înflorește”, a mărturisit George Burcea în cadrul emisiunii de la PRO TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: