Redactia.ro
Home » Monden » George Burcea, felicitat de internauți. Gestul făcut de fostul soț al Andreei Bălan

George Burcea, felicitat de internauți. Gestul făcut de fostul soț al Andreei Bălan

GALERIE FOTO (2) George Burcea, felicitat de internauți.

George Burcea, felicitat de internauți. Andreea Bălan nu s-a întors bine din Dubai că a fost nevoită să plece în Bodrum. În acest timp, George Burcea își petrece timpul alături de fiicele sale, Ella și Clara. Internauții au fost foarte impresionați de gestul făcut de actor. Cum s-a pozat fostul soț al Andreei Bălan pe rețelele de socializare.

George Burcea, felicitat de internauți. Gestul făcut de fostul soț al Andreei Bălan

George Burcea, felicitat de internauți. În timp ce Andreea Bălan se relaxează în Bodrum, alături de alte vedete, George Burcea s-a bucurat de un weekend minunat în compania fetițelor sale, Ella și Clara. Internauții l-au apreciat pe rețelele de socializare. Pe contul de Instagra, fostul soț al artistei a postat mai multe imagini cu el și fiicele sale și le-a arătat fanilor săi că se distrează împreună. Acest fapt denotă faptul că actorul își îndeplinește foarte bine rolul de tătic. Astfel, în urma postărilor făcute de George Burcea, internauții l-au felicitat pentru faptul că își dedică timpul fiicelor sale.

George Burcea isi petrece timpul cu fiicele sale

Deși s-au despărțit la începutul anului trecut, Andreea și George încă nu au semnat actele de divorț, fiind în proces de custodie al fetițelor. Într-un interviu, artista a declarat că a făcut pace cu fostul soț și a lăsat să se înțeleagă că își dorește ca lucrările să fie cât se poate de normale. „Nu-mi plac zvonurile şi bârfele tocmai din acest motiv nu le voi discuta. Îmi doresc să fim ambii liniştiți şi fericiţi pentru copiii noștri, fiindcă avem două fete superbe care au nevoie de toată dragostea şi atenția noastră. De la început, din prima zi de viaţă a Ellei, mama mea mi-a fost alături de noi, iar de când avea Ella trei luni până recent, am avut o bonă ziua. Acum a devenit foarte uşor, deoarece au crescut, merg la grădi de la 9.00 la 17.00, iar seara sunt eu şi cu mama”, a declarat Andreea Bălan.

Ce a făcut Andreea Bălan în vacanță de lux în Dubai

În prezent, Andreea Bălan trăiește o poveste de dragoste alături de Tiberiu Argint. Cei doi au fost într-o vacanță de lux meritată, distrându-se de minune. Andreea și Tiberiu au decis încă de la începutul relației să-și trăiască dragostea departe de ochii lumii, dar artista a mai oferit detalii din când în când despre viața sa sentimentală.

Blondina a spus că a fost pentru prima dată în Dubai și că a rămas profund impresionată de locurile văzute și de arhitectură. ”Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine. N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a spus Andreea Bălan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: