Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan, noi detalii despre George Burcea: ”Îmi doresc să fim liniştiți şi fericiţi pentru copiii noștri”

Andreea Bălan, noi detalii despre George Burcea: ”Îmi doresc să fim liniştiți şi fericiţi pentru copiii noștri”

Andreea Bălan, despre relația cu George Burcea

Andreea Bălan a oferit noi detalii despre cel care încă îi este soț în acte, George Burcea. Aflați încă în proces de divorț, Andreea Bălan a fost reținută în a oferi mai multe informații despre relația actuală cu acesta. Artista a spus doar că își dorește să fie ”liniștiți și fericiți” pentru fiicele lor.

Andreea Bălan, noi detalii despre George Burcea: ”Îmi doresc să fim liniştiți şi fericiţi pentru copiii noștri”

Andreea Bălan și George Burcea sunt încă în proces de divorț, pentru custodia fetițelor lor. Deși ambii au acum alte relații, în spațiul public încă circulă informații despre ei doi. Andreea Bălan a vorbit, de curând, într-un interviu,  despre cum se mai înțelege cu fostul ei partener.

Cântăreața a explicat faptul că-și dorește să evite ”zvonurile și bârfele” despre ea și George Burcea și că i-ar plăcea să fie ”liniștiți și fericiți” în continuare, pentru cele două fiice ale lor: Ella și Clara.

„Nu-mi plac zvonurile şi bârfele tocmai din acest motiv nu le voi discuta. Îmi doresc să fim ambii liniştiți şi fericiţi pentru copiii noștri, fiindcă avem două fete superbe care au nevoie de toată dragostea şi atenția noastră”. De la început, din prima zi de viaţă a Ellei, mama mea mi-a fost alături de noi, iar de când avea Ella trei luni până recent, am avut o bonă ziua”, a povestit Andreea Bălan, pentru Unica.ro

Andreea Bălan este împreună, în prezent, cu Tiberiu Argint. De asemenea, în casa artistei locuiește și mama ei, care își crește cu drag cele două nepoate.

„Acum a devenit foarte uşor, deoarece au crescut, merg la grădi de la 9.00 la 17.00, iar seara sunt eu şi cu mama”. E foarte important pentru mine ca ele să se simtă iubite şi să ştie că ele sunt tot. Îmi doresc să fie empatice, fericite, să se dezvolte cu bunătate şi să facă ceea ce simt şi îşi doresc. Cu ele am simţit iubirea necondiţionată si am învățat să am răbdare. Ador să petrec timp cu ele și să ne jucăm. Ella îmi seamănă mult fizic, este foarte sensibilă ca mine şi este mai boemă. Clara îmi seamănă ca şi comportament, fiind foarte năzdrăvană, cu o personalitate foarte puternică. Dacă nu e ca ea, face ce face şi tot ca ea trebuie să se întâmple”, a mai spus Andreea Bălan.

George Burcea, certat de fani că nu mai este cu Andreea Bălan

Într-o poză în care George Burcea zâmbea alături de una dintre fiicele lui, un fan i-a scris: ”Ce frumos erai când stăteai cu Andreea Bălan. Acum zici că ești de cartier, neîngrijit. Fiecare casă are certuri, dar tu ai ales cariera”, i-a scris o internaută. George Burcea a fost deranjat de ceea ce i-a scris femeia și i-a oferit un răspuns aprig: „Oare chiar nu aveți viață personală? Nu aveți rușine? Casa voastră pute. Acum aștept comentarii cum că vorbesc urât, agresit… Luați cu pâine”, a fost replica lui George Burcea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: