Redactia.ro
Home » Monden » George Burcea se simte denigrat de fosta soție: „Cum ar putea o mamă să își lase copiii pe mâna unui om care vine „beat” la ușa ei si face scandal?” FOTO

George Burcea se simte denigrat de fosta soție: „Cum ar putea o mamă să își lase copiii pe mâna unui om care vine „beat” la ușa ei si face scandal?” FOTO

GALERIE FOTO (6)

Andreea Bălan și George Burcea au reușit să divorțeze definitiv, însă mai au de rezolvat în instanță problema privind custodia fetelor lor, Ella și Clara. Cântăreața dorește custodie exclusivă, iar asta îl întristează pe fostul partener de viață. Iată cum a comentat actorul declarațiile Andreei Bălan prin care susține că el nu-și duce atribuțiile de tată la bun sfârșit

George Burcea: „Mă întristează enorm când văd cum încearcă să mă îndepărteze de ele”

George Burcea susține că se gândește de câteva zile să reacționeze la declarațiile Andreei Bălan, mama fiicelor lui. Vedeta a susținut că actorul nu-și duce atribuțiile de tată la bun sfârșit și tocmai din acest motiv vrea custodie exclusivă:

„De câteva zile mă gândesc dacă să reacționez public și nu doar în instanță la linșajul public initiat de fosta sotie. Probabil in anticiparea apelului ce urmeaza a fi judecat pentru procesul de divort, consider ca mi s-a declarat război, dar nu voi da curs la așa ceva. Nu voi răspunde atacurilor cu aceeași monedă pentru ca nu asta este soluția când singurul meu scop este bunăstarea copiilor. Cu toate acestea, mă voi apăra de fiecare dată când mama copiilor va încerca să mă denigreze public și să creeze o imagine falsă despre mine doar pentru a obține custodie exclusivă. Copiii au nevoie de ambii părinți pentru o dezvoltare armonioasă. Îmi iubesc cele două fetițe până la cer și înapoi și sunt sigur că și mama lor simte același lucru. Tocmai de aceea mă întristează enorm când văd cum încearcă să mă îndepărteze de ele, neluând în seamă faptul că distorsionarea realitatii și această “luptă” nu le va face decât rău și le va crea o suferință dificil de vindecat. Copiii nu ar trebui să fie armele pe care le folosești pentru a-ți hrăni orgoliul!”, a spus George Burcea pe rețelele sociale.

George Burcea: „Cum ar putea o mamă să își lase copiii pe mâna unui om care vine “beat” la ușa ei si face scandal?”

George Burcea este indignat de modul în care Andreea Bălan l-ar fi făcut „bețiv” și o roagă sa dovedească ceea ce susține:

„Mă tot întreb de câteva zile cum ar putea o mamă să își lase copiii pe mâna unui om care vine “beat” la ușa ei si face scandal? Oare o mamă care simte că puii ei sunt în pericol nu ar face orice îi stă în putință pentru a nu lăsa copiii în prezența unui om “beat” nici măcar o secundă? Dar, când stii perfect că acest lucru este doar o minciună, faci o postare pe internet (pentru a crea puțină vâlvă), apoi ieși liniștită la restaurant, nu suni nici măcar o dată să vezi ce fac copiii în prezența mea și apoi te arăți nemulțumită (tot pe internet) de faptul că fetițele nu au stat mai mult în vizită la tatăl “beat”.
Am trimis notificare împreună cu avocații și am cerut să fie făcute publice “dovezile video”, având în vedere că toată casa dumneaei este împânzită de camere de luat vederi. Dar poate văzând și ea filmările, a realizat că minciuna are picioare scurte (având în vedere că ea nu era prezentă când am luat fetițele și nu a fost niciodată, singura interacțiune fiind de fiecare dată cu bunica fetelor)”, a mai spus George Burcea pe rețelele sociale.

George Burcea: „Prefer să rezolv totul în instanță”

George Burcea ridică un semnal de alarmă pentru fosta sa parteneră! Acesta susține că întreg scandalul și mai ales custodia exclusivă pe care și-o dorește Andreea Bălan nu le va bucura pe micuțele lor, deoarece au nevoie de ambii părinți în viața lor:

„Ar mai fi multe de zis, dar prefer să rezolv totul în instanță așa cum am făcut și până acum și așa cum am reușit să îmi obțin dreptul de a mă putea bucura de minunile vieții mele, Ella și Clara.
Mama lor consideră că decizia judecătorilor de a oferi custodie comună este o înfrângere pentru ea, dar ce nu realizează este că această decizie este cel mai mare câștig pentru fetițe!”, a concluzionat acesta.

Etichete: