Redactia.ro
Home » TV » George Burcea și-a cunoscut ”soacra”! Ce a spus mama Vivianei Sposub despre fostul soț al Andreei Bălan

George Burcea și-a cunoscut ”soacra”! Ce a spus mama Vivianei Sposub despre fostul soț al Andreei Bălan

GALERIE FOTO (2)

George Burcea și Viviana Sposub s-au cunoscut în cadrul emisiunii de la PRO TV, ,,Ferma. Orășeni vs. Săteni”. Cei doi au fost atrași pe loc unul de celălalt, iar de atunci au rămas împreună. Cei doi și-au asumat relația și au trecut la pasul următor. Fostul soț al Andreei Bălan și-a cunoscut  ”soacra”.

 

Ce a spus mama Vivianei Sposub despre George Burcea

George Burcea și Viviana Sposub formeazu unul dintre cele mai îndrăgite cupkuri din lumea mondenă, în acest moment. Cei doi îndrăgostiți au foarte mulți admiratri și, mai mult, ar avea chiar și planuri de căsătorie. Însă, pentru ca acest lucru să fie posibil, George Burcea trebuie să își rezolve problemele din căsnicia cu Andreea Bălan. Cei doi s-au prezentat, însă, familiilor.

Într-o postare pe contul de Instagram, Viviana Sposub anunța că mama ei îl place pe George, iar despre amândoi aceasta ar fi spus că sunt frumoși și că le stă foarte bine împreună.

”Frumoși suntem (cel puțin așa a zis mama), de iubit… ne iubim, sănătoși să fim! La mulți ani”, a scris Viviana, iar reacțiile fanilor au fost pe măsură.

Burcea nu a ezitat și a intervenit. ”Vă mulțumesc din toată inima de moldovan!”

Cel mai tare cuplu din România!”, ”Parcă e și mai frumos Brucea de când e cu tine! Ce face iubirea din om!”, ”Atât de mult vă completați! Un cuplu FRUMOS, sper să vă iubiți pînă la adânci bătrânețe!”, ”La mulți ani, George! Mă bucur atât de mult că băiatul meu tot e CAPRICORN! Asta înseamnă multe.. înseamnă un BĂRBAT ADEVĂRAT în viitor!”, ”Chiar sunteți foarte frumoși împreună!!! Sănătoși să fiți!!”, au fost urările pe care admiratorii le-au adresat celor doi.

 

George Burcea a prezentat-o pe Viviana Sposub bunicii sale

George Burcea și Viviana Sposub au dius relația la un cu totul alt nivel. Cei doi îndrăgostiți fac pași repezi spre o viitoare căsătorie. George Burcea și-a prezentat iubita părinților și bunicii sale. Ulterior, cei doi ”porumbei” au mers să o viziteze pe sora Vivianei, la Botoșani. Au luat masa împreună cu aceasta și cu cumnatul Vivianei, deopotrivă. Între timp, au postat și fotografii pe rețelele de socializare

”Bunica – 84 de ani, 4 copii, 8 nepoti, 6 strãnepoti si nucul din spate pe care l-a pus în anul 2000 …ca sã-i tinã umbrã la bãtrânete. Te iubim mult. Cu totii. ❤️”, a scris George Burcea, pe rețelele de socializare.

”George Burcea a vrut să o prezinte pe Viviana rudelor sale, să afle părerea lor despre ea. Vrea să o ceară, cred că o va face cât de curând, poate chiar de Revelion, dar voia să ceară și părerea celor apropiați. Și, din ce am înțeles, toată lumea a fost încântată de Viviana, mai ales că , de fapt, le-a plăcut cum s-a comportat la Ferma, au zis că e ”Fata de casă”. Iar George este mai fericit ca niciodată epntru că relația pe care o are este una apobată de cei apropiați, de rude”, a spus o sursă apropiată celor doi, pentru WOWbiz.ro.

Pe de altă parte, rudele actorului sunt nerăbdătoare ca actorul să divorțeze de Andreea Bălan pentru a-și oficializa noua relație.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: