Redactia.ro
Home » Monden » George Burcea și Viviana Sposub se căsătoresc: „Este cel mai important om din viața mea, o iubesc nespus de mult”

George Burcea și Viviana Sposub se căsătoresc: „Este cel mai important om din viața mea, o iubesc nespus de mult”

Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. George Burcea a divorțat oficial de Andreea Bălan, iar fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” se visează mireasă alături de el, deoarece relația lor este armonioasă și prosperă, deși au trecut și ei prin momente grele. Iată când va avea loc marele eveniment! Au anunțat chiar ei!

George Burcea și Viviana Sposub se căsătoresc

Actorul din familia Addams trebuie să fie extrem de pregătit pentru a o cere pe frumoasa lui iubită în căsătorie, deoarece tânăra are câteva pretenții mai deosebite:

„Trebuie să mă ceară într-un loc special, nu oriunde, nu în țară, trebuie să fie în afara țării, dar trebuie să am manichiura făcută, ca să pot face celebra poză cu inelul.”, a spus Viviana Sposub pentru Click!.

Întrebat unde o va cere pe iubita lui, George Burcea a susținut că are o imaginație bogată și va vedea exact cum vor decurge lucrurile la momentul potrivit!

„O duc în Ungaria, în Bulgaria, Ucraina, vedem. Eu sunt actor, așa că am imaginație pentru scenariu.”, a zis George Burcea, mai în glumă, mai în serios, pentru aceeași sursă. 

Viviana Sposub: „Mă mărit la anul, sunt următoarea pe listă!”

George Burcea și Viviana Sposub au fost la o nuntă în Maramureș, la niște buni prieteni de-ai actorului, unde iubitei lui i-a fost pus voalul, semn că se va căsători:

„Am fost în Maramureș, a fost foarte frumos, mireasa nu a aruncat buchetul, uite că nici nu mi-am dat seama de treaba asta, însă nu l-am prins, că nu s-a aruncat. Dar mi s-a pus voalul, așa că înseamnă că mă căsătoresc. Sunt următoarea mireasă.”, a declarat Viviana Sposub, pentru aceeași sursă. 

Actorul a mărturisit când vor face marele pas:

„Viviana este cel mai important om din viața mea, o iubesc nespus de mult, o iubesc mult, la anul vine cererea, vine și nunta. Pardon, nu în 2023, în 2027. Ea mi-a fost alături în ultimii doi ani, a stat lângă mine.”, a declarat George Burcea, pentru aceeași sursă citată. 

Viviana Sposub, dezvăluiri din relația cu George Burcea

Viviana a povestit faptul că George este foarte atent cu ea, proclamându-l bărbatul perfect:

„Eu îmi arunc șosete, chiloți, tot arunc alandala! E foarte atent, nu-mi zice nimic, le strânge, spală, George este bărbatul perfect, deși imaginea publică nu a fost pe măsură! Probabil și el mă laudă la fel de tare, pentru că noi ne-am potrivit.

Ne-am văzut, ne-am plăcut, ce rămâne de făcut? Știi că eu l-am pupat prima dată? Eu am făcut primul pas, îmi trimitea niște semnale, dar nu știam exact! L-am luat, l-am pupat și aia a fost! Aia e ziua noastră aniversară, ziua în care l-am pupat. Și în curând facem doi ani!”, a mărturisit Viviana Sposub pentru Cancan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viviana Sposub (@viviana.sposub)

 

Sursa foto: captură ecran Instagram, george_burcea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: