Redactia.ro
Home » Monden » George Clooney, dus de urgență la spital. Diagnosticul crunt primit de celebrul star de la Hollywood

George Clooney, dus de urgență la spital. Diagnosticul crunt primit de celebrul star de la Hollywood

George Clooney a fost dus de urgență la spital. Starul de la Hollywood a primit un diagnostic crunt de la medici. Actorul a ajuns de nerecunoscut într-un timp extrem de scurt, în care a slăbit 14 kilograme.

George Clooney a fost nevoit să fie dus de urgență la spital, în urma unor probleme de sănătate extrem de grave. Starul de la Hollywood a avut nevoie de ajutorul medicilor după ce a slăbit 14 kilograme într-o perioadă extrem de scurtă de timp.

Totul s-a întâmplat din cauza sacrificiilor făcute de actor pentru un rol jucat într-un film pe care acesta îl și regizează.

George Clooney, dus de urgență la spital

Este lucru bine știut că, de dragul artei, starurile de la Hollywood apelează la tot felul de diete ca să se potrivească mai bine cu rolul pe care îl joacă. Acest truct al celebrităților a fost însă extrem de periculos pentru George Clooney. Celebrul actor a fost nevoit să slăbească foarte mult pentru unul din rolurile sale. Cel mai probabil nu este prima dată când Clooney apelează la o astfel de măsură dratică pentru un rol, însă iată că acum gestul i-ar fi putut fi fatal.

Dedicat carierei de actor, George Cloony și-a asumat, potrivit rolului, că va face schimbarea radical. Dar acest fapt l-a dus direct pe patul de spital. Actorul s-a simțit brusc rău, după ce organismul lui a dat semne că cedează în fața schimbărilor mult prea radicale pentru a se transforma.

George Clooney, diagnostic crunt pus de medici

George Clooney a fost dus de urgență la spital. Acolo, medicii l-au supus rapid unor serii de analize complexe. După ce au avut toate informațiile, medicii au fost nevoiți să îi transmistă actorului diagnosticul crunt. Este vorba de pancreatită. Starul de la Hollywood este nevoit acum să urmeze tratamentul strict prescris de medici, altfel starea lui se va înrăutăți.

Episodul extrem de dureros a fost povestit de George Clooney pe rețelele de socializare. Actorul a mărturisit că a avut nevoie de câteva săptămâni de recuperare.

 „Am încercat să slăbesc prea mult într-un timp prea rapid şi m-am neglijat. Mi-a luat câteva săptămâni să îmi revin şi, fiind şi regizor la filmul respectiv, mi-a fost foarte greu să facă faţă pentru că aveam nevoie de multă energie. Filmam pe un gheţar din Finlanda, ceea ce a făcut ca filmarea să fie şi mai dificilă, dar în mod cert mi-a fost de ajutor pentru a da viaţă personajului”, a declarat George Clooney, potrivit The Sun, citat de Cancan.

Așadar, dieta mult prea drastică s-a lăsat cu grave probleme de sănătate pentru George Clooney, așa cum i se poate întâmpla oricui.

Starul de la Hollywood a fost nevoit să slăbească mai multe kilograme pentru rolul din filmul The Midnight Sky. În vârstă de 59 de ani, George Clooney nu a reacționat prea bine la această nouă provocare care și-a propus-o de dragul artei.

În filmul The Midnight Sky, George Clooney are rolul unui astronaut bolnav de cancer. Pelicula îl are ca regizor tot pe Clooney, așadar problemele de sănătate apărute din senin pentru starul de cinema îi afectează și acest dublul “rol” din Midnight Sky.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: