Redactia.ro
Home » Sport » George Ogăraru, lecție de modestie! Câștiga mii de euro, dar mergea cu tramvaiul

George Ogăraru, lecție de modestie! Câștiga mii de euro, dar mergea cu tramvaiul

George Ogăraru, lecție de modestie

George Ogăraru, lecție de modestie. Fostul fundaș a rememorat un episode petrecut pe vremea când juca la Steaua. Deși era unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști, mergea la antrenament cu tramvaiul.

George Ogăraru a dat mereu dovadă de modestie. Nu i-a plăcut niciodată să iasă în evidență, iar în perioada când a fost fotbalist mereu s-a concentrate pe carieră. Invitat la Digi Sport, George Ogăraru a povestit un episod pe care puțini îl cunoșteau. Se întâmpla pe vremea când juca la Steaua și câștiga aproape 150.000 de euro pe an.

”Distanța era mai mare, făceam o oră cu mașina. Aveam 25 de ani și mergeam cu tramvaiul la antrenamente, era mai rapid. Nu făceam o paradă din acest lucru”, a declarat Ogăraru.

Fostul fotbalist nu a uitat nici un episod petrecut în 2006, înaintea meciului cu Rapid, din sferturile Cupei UEFA.

”Pe vremea aceea aveam un apartamentul aproape de Giulești. Pentru a nu avea problem cu fanii înainte de dubla cu Rapid din Cupa UEFA am preferat să mă mut la mama în Drumul Taberii”, a mai spus fostul fundaș.

Ogăraru a revenit în fotbalul românesc în 2019

George Ogăraru a debutat pentru Steaua în 1998, sub comanda lui Emeric Ienei și Mihai Stoichiță. Pentru că antrenorii nu au fost foarte mulțumiți, doi ani mai târziu a fost împrumutat la CSM Reșița, apoi la Oțelul. Evoluția sa foarte bună din acel an îl readuce la Steaua, unde devine titular sub comanda lui Walter Zenga. În 2005 este convocat și la naționala României, pentru un meci cu Olanda. Prestația fundașului din meciurile cu Rapid din sferturile Cupei UEFA, îl aduce în atenția celor de la Ajax. Olandezii îl transferă în același an, după ce au plătit 3,3 milione de dolari. În 2013, la 33 de ani, George Ogăraru se retrage și decide să devină antrenor. În prezent fostul fundaș dreapta face parte din echipa lui Gheorghe Hagi. La începutul anului, acesta a devenit Director de Scouting și Relații Internaționale la FC Viitorul Constanța.

Citește și: Maradona a revenit la fosta echipă! “Diego, pentru totdeauna”, i-au cântat fanii

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: