Redactia.ro
Home » Sport » Maradona a revenit la fosta echipă! “Diego, pentru totdeauna”, i-au cântat fanii

Maradona a revenit la fosta echipă! “Diego, pentru totdeauna”, i-au cântat fanii

Maradona a revenit la fosta echipă

Maradona a revenit la fosta echipă. Se pare că “El Pibe D’Oro”, a fost convins să revină la Gimnasia La Plata, după 48 de ore de când își anunțase demisia. Fanii s-au adunat în fața casei antrenorului pentru a-l ruga să se întoarcă.

Omul care l-a adus pe Maradona la club nu va mai pleca. Președintele, Gabriel Pellegrino rămâne în cadrul clubului chiar dacă va ocupa o altă poziție. Alegerile care ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă, dar au fost suspendate. În aceste condiții, Maradona se pare că ar fi decis să revină pe banca tehnica a echipei. Deocamdată, anunțul nu a fost făcut oficial, dar potrivit presei fostul international va sta duminică pe bancă la meciul cu Arsenal Sarandi. Un număr impresionant de fani au mers acasă la Maradona pentru a-l ruga să revină asupra deciziei și să se întoarcă la echipă. Au stat ore în șir și au cântat.

Gimnasia La Plata se află pe locul 22

Maradona, în vârstă de 59 de ani, a venit la echipa argentiniană pe 8 septembrie. Până acum a reușit să câștige 3 meciuri din 8. După 13 etape, Gimnasia La Plata este pe locul 22 din 24 de echipe în prima ligă argentiniană. Este pentru prima data în 24 de ani, când fosta legend a celor de la Napoli a acceptat să antreneze în Argentina. Maradona a mai antrenat 5 echipe, ultima în Mexic în liga a doua, Dorados de Sinaloa. De acolo a plecat din cauza unor probleme de sănătate. După ce a trecut printr-o operație a decis să revină în fotbal și a acceptat oferta celor de la Gimnasia La Plata.

Citește și: Mario Balotelli, dat afară de la antrenament! A sărit la bătaie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: