Redactia.ro
Home » Sport » Mario Balotelli, dat afară de la antrenament! A sărit la bătaie

Mario Balotelli, dat afară de la antrenament! A sărit la bătaie

Mario Balotelli, dat afară de la antrenament

Mario Balotelli a fost implicat într-un nou scandal. De această dată a fost trimis direct acasă după ce s-a luat la bătaie cu un coechipier.

Potrivit presei din Italia, Mario Balotelli a fost dat afară de la antrenametul echipei Brescia. Se pare că s-a luat la bătaie cu un coleg, iar antrenorul Fabio Grosso l-a trimis direct acasă. Italianul a mers la vestiare în timp ce colegii săi se antrenau, apoi a plecat acasă. Conducerea clubului a remis un comunicat în care spun că Balotelli a fost înlocuit de Grosso în timpul unui meci de pregătire și din această cauză a ajuns la vestiare mai devreme.

Italianul, implicat într-un scandal rasist

La începutul acestei luni în jurul lui Mario Balotelli a fost un scandal uriaș, după ce a fost victima unor incidente rasiste. Incidentele au avut loc în meciul cu Verona, atunci fanii au imitat sunete de maimuță. Fotbalistul s-a enervat foarte tare și a șutat cu mingea spre ei. Apoi atacantul a vrut să părăsească terenul,și a fost cu greu oprit de colegi. A doua zi Balotelli a postat mai multe mesaje pe contruile sale. Incidentele de la acel meci au dus și la sancțiuni dure. Lucas Castellini, unul dintre liderii galeriei din Verona a primit o interdicție de peste 10 ani din partea clubului.

Unde a jucat Balotelli

Mario Balotelli a ajuns în Italia în această vară, după ce a stat 6 luni la, Olympique Marseille. Italianul a înscris de două ori pentru echipa sa, nou-promovată în Serie A. De-a lungul anilor, Balotelli a evoluat la Inter, Milan, Manchester City sau Liverpool.

Citește și: Shakira, videoclip inedit! A promovat meciul Barcelona – Dortmund!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini