Redactia.ro
Home » Sport » Shakira, videoclip inedit! A promovat meciul Barcelona – Dortmund!

Shakira, videoclip inedit! A promovat meciul Barcelona – Dortmund!

shakira, shakira jignită, Gerard Pique, Barcelona

Shakira a acceptat să facă un vidoclip pentru a promova meciul Barcelona – Dortmund. Cele două echipe se întâlnesc în grupa F a Liga Campionilor, care se joacă miercuri, 27 noiembrie.

Spaniolii au postat pe pagina de twitter, noul videoclip cu cântăreața și cei doi copii ai săi. Idea celor de la Barcelona a venit după ce iubita lui Gerard Pique a urmărit umilința de pe Anfield, cu Liverpool (0-4). A fost meciul care a eliminat-o pe Barcelona din semifinalele ediţiei trecute a Ligii Campionilor. Echipa lui Ernesto Valverde câştigase cu 3-0 turul de pe Camp Nou.

Înaintea penultimei etape din grupele Ligii Campionilor, catalanii sunt pe primul loc cu opt puncte, în timp ce Dortmund este pe doi și are cu un punct mai puțin.

Nu este prima data când Shakira promovează sportul

Pe 7 mai 2010, Shakira a lansat melodia Waka Waka (This Time for Africa). Melodia a devenit imnul Campionatului Mondial de fotbal 2010. Cântăreața a interpretat melodia și la ceremonia de deschidere a evenimentului, dar și la finalul acesteia, iar audiența a fost de peste șapte sute de milioane de telespectatori, din peste două sute de țări. Cântecul a devenit unul dintre cele mai ascultate și aprociate melodii din cariera sa. În videoclip apar nume precum Cristiano Ronaldo, Dani Alves, Gerard Pique, Lionel Messi sau Rafael Marquez. De altfel, în timpul filmărilor videoclipului columbianca s-a întâlnit pentru prima data cu Gerard Pique, tatăl copiilor săi.

Citește și: Alibec și Budescu, afectați după excursia de la națională!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: