Redactia.ro
Home » Sport » Alibec și Budescu, afectați după excursia de la națională!

Alibec și Budescu, afectați după excursia de la națională!

Alibec și Budescu se pare că sunt destul de afectați după ce au făcut parte din lotul convocat de Cosmin Contra pentru ultimele meciuri din preliminariile EURO 2020. Budescu nu a jucat niciun minut, în timp ce Alibec a intrat cu Suedia, 17 minute.

Alibec și Budescu se pare că sunt destul de afectați după ce au făcut parte din lotul convocat de Cosmin Contra pentru ultimele meciuri din preliminariile EURO 2020. Budescu nu a jucat niciun minut, în timp ce Alibec a intrat cu Suedia, 17 minute.

Antrenorul Astrei Giurgiu, Bogdan Andone a dezvăluit la conferința de presă că Denis Alibec și Constantin Budescu sunt destul de afectaţi pentru că nu li s-a dat ocazia să joace în preliminariile EURO 2020.

„Cu siguranță, sunt dezamăgiți! Își doreau să joace și ar fi dat și mai mult la națională. Cel puțin cu Suedia, prezența lor ar fi adus un plus pe faza ofensivă, pentru că nu am reușit să avem ocazii de gol. Ei, oricând, pot aduce faze de gol, plus că Budescu, prin faze fixe, șuturi de la distanță sau lovituri libere ar fi putut fi un jucător periculos în acel meci. Budescu aleargă pe meci câte 11 km, ceea ce la nivel de mijlocaș central e foarte mult. O spun cifrele. Denis, la fel, ajunge la aproape de 10 km pe meci, în condițiile în care e atacant. Acum, e clar, că nu-i poți compara cu un jucător de profil defensiv, dar comparativ cu calitățile lor, cei doi fac un efort foarte bun”, a spus Bogdan Andone.

Budescu nu a fost deloc în planurile selecţionerului

Constantin Budescu nu s-a ridicat de pe bancă la niciunul dintre ultimele două meciuri din preliminarii. În schimb, Alibec a fost folosit 17 minute cu Suedia. La final l-a atacat pe Cosmin Contra. Atacantul a intrat în minutul 73, la scorul de 2-0 pentru nordici.

„Am făcut un meci foarte slab, ne-au dominat din toate punctele de vedere. A fost diferență foarte mare, nu am avut niciun șut pe spațiul porții, nu? Nu mi-a spus nimic când am intrat pe teren. Nu erau multe de spus. Mi-a spus să încerc să fac ceva. Era greu să revenim de la 2-0. Sper să batem pe Spania și să încheiem preliminariile cu un meci frumos. Ne legăm de orice șansă și să sperăm că vom ajunge acolo”, a declarat Denis Alibec, după meci, la Pro Tv.

Citește și: Rafael Nadal a dus Spania în sferturile Cupei Davis!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: