Redactia.ro
Home » Sport » George Pușcaș ar putea ajunge la Fenerbahce. Depinde de Mourinho

George Pușcaș ar putea ajunge la Fenerbahce. Depinde de Mourinho

George Pușcaș ar putea ajunge la Fenerbahce

George Pușcaș ar putea ajunge la Fenerbahce. Jurnaliştii englezi susţin că transferul s-ar putea face, dacă Jose Mourinho va decide să-l transfere la Tottenham pe atacantul turcilor, Vedat Muriqi.

Se pare că turcii de la Fenerbahce se gândesc serios să-l transfere pe internaţionalul român. Jose Mourinho susţine că l-ar dori la Tottenham pe Vedat Muriqi, legitimat în prezent la echipa din Turcia. Astfel, Fenerbahce va fi nevoită să îşi caute un alt atacant. Jurnaliştii de la getreading.co.uk susţin că această mutare va fi făcută cât de curând. Totul depinde de Jose Mourinho. Nu este pentru prima dată când George Puşcaş este dorit de Fenerbahce.

Reading nu vrea să se despartă de Puşcaş

Fanii echipei Reading au reacţionat imediat după ce au auzit că George Puşcaş ar putea să plece.

„Mă aştept să rămână tot sezonul pe Madejski Stadium. Cei din conducerea clubului au investit destui bani pentru achiziţionarea atacantului, şi sigur vor să vadă cât de departe îi poate duce sezonul acesta. De ce ar vrea Puşcaş să plece în Turcia? E tânăr, iar tipul ăsta de oferte vor apărea mereu. Dar, cât timp e la Reading în campionatul secund, e mai aproape de Premier League. Dacă va continua să impresioneze, poate prinde o mutare de top vara viitoare. Sigur ar fi mai tentant pentru Puşcaş”, a scris un fan englez.

George Puşcaş a ajuns în Anglia în vara lui 2019, transferat de la Inter Milano. Englezii au plătit bani buni pentru atacantul român. 8 milioane de euro plus bonusuri. Până acum a jucat în 24 de meciuri pentru Reading şi a înscris 7 goluri. În acest moment, Puşcaş se resimte încă după o accidentare suferită în luna decembrie.

Citeşte şi: Dragoș Săvulescu ar fi fost eliberat. Nu i s-au impus restricții

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: