Redactia.ro
Home » Sport » George Pușcaș are ofertă de 10.000.000 de euro! Englezii îl vor pe român!

George Pușcaș are ofertă de 10.000.000 de euro! Englezii îl vor pe român!

George Puscas dorit in Anglia

George Pușcaș are ofertă de 10.000.000 de euro. Internaționalul român nu mai este dorit de Inter Milano. Italienii au căutat în ultima perioadă echipe unde să-l poată da. George Pușcaș a fost curtat de mai multe echipe cu renume. Leeds, Newcastle United, CSKA Moscova și Spartak din Rusia, dar italienii au refuzat toate ofertele. „George Pușcaș are ofertă de 10.000.000 de euro”, au titrat italienii de la Gazzetta dello Sport. Oferta celor de la Birmingham (echipă din Championship, Liga a II-a) ar fi fost acceptată de șefii de la Inter Milano. Atacantul român a spus însă în repetate rânduri că nu dorește să plece din Italia și și-ar dori să se transfere tot în Serie A. Niciun club însă nu a putut satisface pretențiile financiare ale lui Inter. Ceea ce este cert, este faptul că George Pușcaș nu mai face parte din planurile lui Antonio Conte. Acesta încearcă din răsputeri să-l aducă pe Lukaku de la Manchester United cu aproape 80 de milioane de euro.

George Puşcaş a fost nevoit să revină la Inter

George Puşcaş a fost obligat să revină la Inter Milano, după ce fusese împrumutat sezonul trecut la Palermo. Echipa a retrogradat în liga a 4-a din cauza problemelor financiare, așa că Pușcaș a fost nevoit să plece., după ce Palermo nu a putut plăti suma restantă. Vârful român a fost în cantonament în Asia cu italienii, dar nu l-a impresionat pe antrenor.
George Puşcaş a dat nouă goluri în sezonul trecut din Serie B pentru Palermo. A mai jucat pentru Bari, Benevento şi Novara. George Puşcaş este jucătorul lui Inter Milano din 2014, când a fost adus de la Liberty Oradea. Atunci italienii au plătit pentru atacant 600.000 de euro. Din 2011 a făcut parte din naționalele de tineret. În 2018 a fost convocat pentru prima data la naționala mare a României.

Loading...